NK Široki Brijeg

Luka Bilobrk nakon osam godina odlazi s Pecare

Cijeli sportski kolektiv NK Široki Brijeg iskazuje ogromnu zahvalu Bilobrku na svemu učinjenom u proteklih osam godina
Sport / Nogomet | 06. 06. 2019. u 12:56 Bljesak.info
Kopirati

Nakon osam vrlo uspješnih godina provedenih na Pecari, Luka Bilobrk od nove sezone neće nositi dres NK Široki Brijeg. Naime, iako je imao ugovor još godinu dana, ovaj iskusni i pouzdani vratar potpisao je sporazumni raskid s našim klubom u koji je došao u ljeto 2011. godine.  

Bilobrk je među vratnicama Širokog Brijega stajao 178 puta i primio samo 144 pogotka. Kako godinama brani na vrhunskoj razini, neosporno spada među najbolje vratare u Premijer ligi BiH. U netom završenoj sezoni upisao je 27 nastupa u Premijer ligi BiH, sedam u Kupu BiH i dva nastupa u pretkolu Europske lige. Svoju mrežu netaknutom sačuvao je čak 21 put, piše NK Široki Brijeg.

''U Širokom Brijegu sam proveo osam prelijepih i emocijama ispunjenih godina. Na koncu, ne želeći nikoga izostaviti, od srca se zahvaljem svima, suigračima, trenerima, upravi, tehničkom osoblju, navijačima i svim dragim ljudima koje se sam upoznao u Širokom Brijegu. Nikome ništa ne zamjeram. Sada je vrijeme za novi izazov u karijeri, ali nije isključeno da se opet nekada vratim u Široki Brijeg'', kazao je Luka Bilobrk na oproštaju od Pecare, piše NK Široki Brijeg.

Tridesetčetverogodišnji Luka Bilobrk karijeru je počeo u matičnom Travniku. Nakon toga nastupao je u Hrvatskoj za Bjelovar i Križevce, iz kojih je prije deset godina stigao u Čelik, odakle je prešao u redove naše momčadi i postao jedan od najcjenjenih igrača u klupskoj povijesti.

Cijeli sportski kolektiv NK Široki Brijeg iskazuje ogromnu zahvalu Bilobrku na svemu učinjenom u proteklih osam godina, a napose na brojnim bravuroznim obranama kojima je ulijevao dodatno pouzdanje u redove naše momčadi, te mu želimo sve najbolje u nastavku karijere.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kopirati