Zdravstveni problemi prvog vratara Širokog Brijega

Luka Bilobrk do daljnjega izvan terena

''Nažalost, trenutačno imam zdravstvenih problema koje ću, nadam se, uz Božju pomoć brzo riješiti'', ističe Bilobrk.
Sport / Nogomet | 05. 03. 2018. u 16:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi vratar Širokog Brijega Luka Bilobrk zbog zdravstvenih problema morat će mirovati do daljnjega te neće biti na raspolaganju treneru Goranu Sabliću.

''Zbog zdravstvenih problema moram mirovati do daljnjega. Više o svemu znat ću nakon stručnog liječničkog mišljenja. No, ostajem uz momčad, u svakom trenutku, a pozivam i sve naše navijače da nam budu podrška s tribina u jako bitnim utakmicama za nas. Samo zajedno možemo ostvariti zacrtani cilj'', izjavio je za službenu klupsku Facebook stranicu Luka Bilobrk (32).

Bilobrk je zadnju utakmicu u dresu ''Plavo-bijelih'' odigrao u 20. kolu u Vitezu dok ga je u 21. kolu u subotu protiv Radnika u Bijeljini mijenjao Krešimir Bandić kojemu je to ujedno bio debitantski nastup.

''Nažalost, trenutačno imam zdravstvenih problema koje ću, nadam se, uz Božju pomoć brzo riješiti. Iako me neće biti na terenu, zbog čega mi je jako žao, uz svoju momčad ostajem maksimalno vezan, bilo na terenu ili negdje drugo'', zaključio je prvi vratar Širokog Brijega Luka Bilobrk.

Susret protiv Krupe, koji je na rasporedu u srijedu (15.00 sati) na Pecari, propustit će i standardni branič Slavko Bralić zbog žutih kartona.

Kopirati
Drag cursor here to close