Pokajnik Neymar

Luis Suarez: Leo i ja smo pričali s Neymarom, želio je u Barcu

"Razgovarali smo s njim i kada je prvi put želio napustiti Barcu. Leo i ja rekli smo mu da nikada neće naći bolji klub, niti da će imati veće šanse za osvajanje Zlatne lopte. On je ipak donio odluku za koju je smatrao da je najbolja po njega".
Sport / Nogomet | 05. 09. 2019. u 07:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaš Barcelone Luis Suarez potvrdio je kako se Brazilac Neymar silno želio vratiti u redove Barcelone, ali se dva kluba nisu uspjela dogovoriti.

Brazilac je prošao kroz težak period u posljednje vrijeme i očigledno je da je njegova želja bila odlazak iz redova šampiona Francuske.

Neymarov potencijalni transfer ovog ljeta podigao je više prašine nego bilo koji drugi događaj.. Iz dana u dan iznošene su nove informacije u vezi s budućnošću Brazilca. Kao potencijalni budući klubovi spominjani su Juventus, Barcelona, ali i madridski Real.

Mnogi bivši i sadašnji nogometaši iznosili su svoja mišljenja u vezi s karijerom desetke 'Svetaca'. Jedni su ga nagovarali da dođe u Barcu, drugi da se preseli u Madrid, ali svi su se složili u jednom – Neymar treba otići iz PSG-a.

Prašina se ne spušta, pa se na cijelu situaciju osvrnuo i Luis Suarez koji je izjavio da su on i Messi razgovarali s Neymarom, ali da nisu željeli vršiti pritisak, već su smatrali da treba mu ostaviti prostor za razmišljanje.

"Sada kada je prošlo sve, mogu reći da je bilo izuzetno teško. Ney je prolazio kroz težak period, željeli smo ga respektirati i dati mu vremena", izjavio je Urugvajac, piše SportKlub.

"Razgovarali smo s njim i kada je prvi put želio napustiti Barcu. Leo i ja rekli smo mu da nikada neće naći bolji klub, niti da će imati veće šanse za osvajanje Zlatne lopte. On je ipak donio odluku za koju je smatrao da je najbolja po njega. Sada, dvije godine kasnije, njegova odluka bila je da napravi sve što može kako bi se vratio", rekao je Suarez.

"Neymar suze lio zbog Barcelone, PSG ga razočarao"

U španjolskoj televizijskoj emisiji „El Chiringuito“ otkriveno je kako je Neymar reagirao na konačan kraj neuspješnih pregovora između Paris Saint Germaina i Barcelone.

Iako je bilo špekulacija, pregovora i napora s obje strane da se dođe do kompromisa, povratak Neymara iz PSG-a u Barcelonu nije se dogodio u nedavno završenom prijelaznom roku, što je njega navodno vrlo potreslo.

Brazilac je cijelo ljeto forsirao svoj odlazak iz pariškog kluba, za koji je ugovorom vezan od 2017. godine. Ipak, Sveci ga na kraju nisu pustili da ode ili Barcelona nije mogla pristati na uvjete koje su Francuzi postavili – bilo je govora i o 300 milijuna eura.

Neki francuski mediji su izvjestili da transfer ni u jednom trenutku nije bio blizu realizacije.

U spomenutoj emisiji je rečeno da su Neymara u subotu navečer pozvali odgovorni iz Katalonije rekavši mu novosti. 27-godišnjak je bio toliko pogođen, da je zaplakao i bio vrlo bijesan zbog činjenice da PSG nije prihvatio odluku njegovog nekadašnjeg kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close