#IgrajDoKraja

Ludogorets respektira Zrinjski

Utakmica Zrinjski – Ludogorets igra se u četvrtak od 20 sati, na stadionu Pecara u Širokom Brijegu, jer stadion pod Bijelim Brijegom ne ispunjava Uefine norme za ovu fazu natjecanja.
Sport / Nogomet | 16. 08. 2018. u 12:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brazilski trener na klupi Ludogoreca, Paulo Autuori, pred večerašnju utakmicu na Pecari izjavio je da respektira Zrinjski i kako mu je jasno da će s druge strane imati ekipu koja respektira njegovu momčad, ali koji će pokušati dobiti utakmicu.

On je kazao da zna kako njegov kolega s klupe Zrinjskog nije imao vremena za veće pripreme svoje momčadi u ovih par dana, ali siguran je kako dobro poznaje ekipu koju je donedavno vodio do naslova prvaka Bosne i Hercegovine.

"Pretpostavljam da će pokušati zadržati ono što mu se svidjelo u prvoj utakmici", kazao je Autuori.

Inače ne želi trošiti previše riječi pred utakmicu, jer kako je kazao nogomet je psihološka igra u kojoj često ono što se kaže prije utakmice ne vrijedi na terenu.

No, optimističan je i smatra da je Ludogorets momčad koja će proći dalje.

Slišković se na klupu Zrinjskog vratio svega tri dana prije uzvrata protiv Ludogoretsa i pred njim je zadatak vratiti vjeru u momčad i pokušati napraviti podvig protiv bugarskog prvaka koji brani prednost 1:0 iz prvog susreta. 

To neće biti nimalo lak zadatak jer je Ludogorets, po Sliškovićevim riječima, u posljednjih desetak godina postao značajan faktor ne samo na Balkanu već i Europi. 

Ipak, trener Zrinjskog vjeruje kako to nije nemoguć zadatak te da uz maksimalan angažman Zrinjski može preskočiti još jednu europsku prepreku i plasirati se u playoff rudnu Europske lige. 

Utakmica Zrinjski – Ludogorets igra se u četvrtak od 20 sati, na stadionu Pecara u Širokom Brijegu, jer stadion pod Bijelim Brijegom ne ispunjava Uefine norme za ovu fazu natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close