El Loco

"Luđak" ignorira koronu: Mi ćemo i dalje normalno trenirati!

Dok cijeli svijet stoji u stavu mirno pred TV-om i osluškuje novosti o borbi protiv koronavirusa, Bielsa je odlučio ignorirati tu prijetnju i nastaviti s treninzima Leedsa kao da se ništa ne događa.
Sport / Nogomet | 15. 03. 2020. u 10:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Marcelo Bielsa

El Loco je prilično čest nadimak za latinoameričke sportaše, ali postoje oni kojima ''ludilo'' uistinu bolje stoji nego ostalima.

Legendarnog argentinskog trenera Marcela Bielsu također zovu El loco, a jučer je Argentinac ponovo dokazao da mu dobro stoji.

Naime, dok cijeli svijet stoji u stavu mirno pred TV-om i osluškuje novosti o borbi protiv koronavirusa, Bielsa je odlučio ignorirati tu prijetnju i nastaviti kao da se ništa ne događa.

On je šokirao svoje osoblje odlukom kako će se treninzi engleskog drugoligaša Leedsa odvijati po planu unatoč pandemiji svjetskih razmjera.

Championship i Premier liga neće igrati do travnja, zbog dva potvrđena slučaja koronavirusa u top klubovima Chelseaju (Callum Hudson Odoi) i Arsenalu (Mikel Arteta), a mnogi klubovi odlučili su poslati svoje igrače i osoblje u samoizolaciju, ali "Luđak" je odlučio kako neće biti odmora.

Daily Mail tvrdi kako će igrači Leedsa normalno trenirati, iako su mnogi očekivali desetodnevnu pauzu od svih klupskih aktivnosti.

Leeds se trenutačno bori za povratak u elitni rang engleskog nogometa i zaostaje jedan bod za prvim mjestom.

Britanska vlada od sljedećeg tjedna zabranit će javna okupljanja, a to bi moglo značiti automatsko produljenje odgode natjecanja u prvom i drugom razredu engleskog nogometa.

Kopirati
Drag cursor here to close