Novi Plemić

Lovrić: Došao sam u veliki klub, idemo na oba trofeja

U utakmici protiv Krupe (1:0) prvi nastup u dresu Zrinjskog ubilježili su novi igrači koji su pojačali Plemiće ovog ljeta.
Sport / Nogomet | 05. 07. 2020. u 14:56 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od prve minute zaigrao je Ivan Enin, a u drugom dijelu su ušli Filip Arežina i Dragan Lovrić. Ovaj prvi je bio asistent Lovriću koji je u debiju postigao pobjednički pogodak.

 ''Nisam mogao poželjeti bolji debi, ali ukupno su dojmovi odlični. Momčad je karakterna, prihvaćen sam dobro i mogu biti zadovoljan'', kaže Lovrić. 

24-godišnji stoper došao je u Zrinjski iz Dugopolja, gdje je počeo proljetni dio sezone, ali iza njega je pet godina u talijanskoj Cataniji koji ga je slao na posudbe u razne klubove.

 ''Počeo sam u lokalnom klubu GOŠK, pa onda preko Omladinca, Splita završio sam u Italiji, u Cataniji. Tamo sam igrao od prve do treće lige i bilo je to predivno iskustvo'', dodao je Lovrić za Zrinjski TV.

 U Zrinjski dolazi pomoći Plemićima da se u idućoj sezoni bore za oba trofeja, te da pokušaju što dalje otići u kvalifikacijama za Europsku ligu.

 ''Zrinjski je veliki klub i cilja se na prva mjesta u oba domaća natjecanja. Imamo velika očekivanja od ove sezone i ulazimo maksimalno ambiciozno u sezonu'', zaključio je Lovrić.

Kopirati
Drag cursor here to close