Prelazak u Zenit

Lovren: Zajedno smo ispisali povijest i naše uspomene su vječne

"Nedostajat će mi duh kluba, grada, ljudi. Viđat ćemo se prijatelji i žeim vam sve najbolje'', rekao je.
Sport / Nogomet | 27. 07. 2020. u 16:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dejan Lovren je u ponedjeljak potpisao trogodišnji ugovor s ruskim prvakom Zenitom iz St. Peterburga u koji dolazi nakon šest godina provedenih u Liverpoolu s kojim je osvojio naslov europskog prvaka 2019. te naslov prvaka Engleske i od čijeg se dresa oprostio emotivnom porukom na Instagramu.

"Igrati za ovaj čudesan klub je povlastica, uz koju dolazi i odgovornost. Nositi grb je bila čast. Posljednjih šest godina su bile divlja vožnja. Prošli smo sve i svašta, naš odnos se razvijao i bio je izvor intenzivnih osjećaja...", napisao je hrvatski reprezentativac na početku svoje oproštajne poruke u kojoj je naveo da su optimizam, želja, zajedništvo i pošten te naporan rad doveli do nezaboravnih trenutaka i uspona na vrh europskog nogometa.

"Prije nego što sam prošao kroz vrata Melwooda obećao sam su da ću dati sve od sebe kako bih jednoga dana mogao pogledati unatrag i biti zadovoljan time što sam dao sve klubu koji mi je otvorio svoja vrata. Danas je na meni red da kažem zbogom Liverpool FC-u. Iako više nisam član momčadi, na ovo ne gledam kao na kraj naše veze. Zajedno smo ispisali povijest i naše su uspomene vječne", nastavio je Lovren zahvaljujući se svima u klubu, navijačima i stanovnicima Liverpoola

Suigračima je poručio da su mu bili "nevjerojatna konkurencija na treninzima i čudesna potpora izvan terena". Treneru Juergenu Kloppu zahvalio je na "vodstvu i inspiraciji" te što je u njega i momčad "ugradio nesalomljivo samopouzdanje."

Zahvalio je i navijačima, iako im je često bio 'meta'.

"Bilo je puno ljubavi i kritike i svakoga od vas poštujem - budite uvjereni da sam jedino želio samo pobjeđivati, a pobjeđivali jesmo!"

Na kraju je poručio:

"Nedostajat će mi duh kluba, grada, ljudi. Viđat ćemo se prijatelji i žeim vam sve najbolje."

Lovren je svoju oproštajnu poruku od Liverpoola potpisao s četiri slova utkana u klupsku povijest: YNWA.

Kopirati
Drag cursor here to close