''Agrokor je u padu, a mi smo u usponu''

Lovren poručio: Možemo biti bolji od '98.

Branič Liverpoola je naglasio kako poštuje i respektira generaciju '98 jer su napravili ogroman uspjeh, ali je uvjeren kako ova momčad može i dalje.
Sport / Nogomet | 06. 07. 2018. u 08:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavljeničko raspoloženje vladalo je na novinarskoj konferenciji hrvatske reprezentacije u Sočiju. Stoper ''Vatrenih'' Dejan Lovren u četvrtak je proslavio 29. rođendan.

Lovren živi sjajne trenutke u nacionalnom dresu, no prije samo dvije godine situacija nije bila takva.

''Bio je to vrtuljak, s puno uspona i padova. Najviže žalim što sam preskočio EP u Francuskoj. Sada se okrećem prema naprijed. Želimo nastaviti ovu lijepu priču.''

Branič Liverpoola je naglasio kako poštuje i respektira generaciju '98 jer su napravili ogroman uspjeh, ali je uvjeren kako ova momčad može i dalje, piše Hina.

''Njihov rezultat je bio teret idućim generacijama, 20 godina je prošlo, a nitko nije ništa napravio. Međutim, ja vjerujem da mi možemo bolje. Uz malo sreće vjerujem da možemo dalje od njih,'' kazao je otkrivši gdje je bio tih dana.

''Bio sam u Munchenu, mama je vrištala od sreće. I to je najveća uspomena na '98.''

Foto: Pixsell / Šime Vrsaljko i Dejan Lovren

Naglasio je kako protiv Rusije očekuje čvrstu i tvrdu utakmicu te otkrio može li Rusija iznenaditi ''Vatrene''.

''Rusija nas može iznenaditi, međutim dovoljno smo iskusni i imamo dovoljno znanja da se možemo odmah prilagoditi. Očekujem čvrstu i tešku utakmicu, bit će teško.''

Hrvatska je na putu do četvrtfinala primila samo dva gola, no stalno se priča o veznim igračima i napadačima. Lovren smatra kako je to normalno.

''To je normalno u današnjem nogometu, da će napadači i vezni dobiti više pohvala. Mi odradimo svoj posao kako najbolje znamo. Nama je bitno što izbornik kaže,'' kazao je Lovren kojem nije leglo pitanje o slabijoj igri koju su ''Vatreni'' pokazali protiv Danske.

''Ljuti me ovo pitanje. Što želite, jesmo li prošli dalje. Može se i nama dogoditi slabiji dan. Niti Brazil ne igra svaku utakmicu savršeno.''

Ruske novinare je zanimalo što misli o teorijama zavjere u kojima se tvrdi kako će ''Vatreni'' pustiti utakmicu u zamjenu za novce koje bi ruske banke uložile u Agrokor, javlja Hina.

''Agrokor je u padu, a mi smo u usponu'', kratko je kazao Lovren koji je na World Cupu nastupio u sve četiri utakmice sakupivši 320 minuta, a u ukupno je pretrčao 32 kilometra.

Kopirati
Drag cursor here to close