Premier League

Lovren nema sreće: Vratio se u ekipu u najgorem trenutku

Prolaznu ocjenu u vodećoj momčadi Premier lige za jučerašnji težak poraz (0:3) kod Watforda dobio je samo vratar Alisson Becker, jer je sačuvao momčad od još težeg poraza.
Sport / Nogomet | 01. 03. 2020. u 11:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Troy Deeney, kapetan Watforda, može se zajahati, ali ne uvijek i zaustaviti...

Lokalni list Liverpool Echo dao je ocijene za učinak igrača Redsa, koji su na gostovanju kod Watorfa izgubili sa 3:0 i time prekinuli niz od 44 utakmice bez poraza.

Iako je primio tri gola, Alisson Becker je jedini dobio prolaznu ocjenu - sedmicu. Da nije obranio neke udarce protivniku, njegova momčad doživjela bi i uvjerljivi poraz.

Ocjenu manje dobio je Adam Lallana, ušao je u igru u drugom poluvremenu, pokušao ekipi vratiti energiju i jednom je sjajno pucao, ali nije imao sreće jer je lopta pogodila okvir gola.

Navijači Liverpula su na društvenim mrežama po običaju najviše prozivali hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena, ali su nogometni stručnjaci iz Liverpool Echa ovog puta kritizirali i najveće zvijezde.

Najgoru ocjenu, četvorku, osim Lovrena, dobio je i do ovog susreta neprelazni Virgil van Dijk, jer je prespavao prva dva Watfordova gola. Neprepoznatljiv je bio i najbolji dio momčadi - udarna napadačka trojka Salah, Firmino i Mane, piše SportKlub.

Istu ocjenu dobili su i najbolji asistent lige, mladi Trent Alexander-Arnold te Divock Origi, koji je u igru ušao umjesto Wijnalduma.

Ostali igrači dobili su "petice": Robertson, Wijnaldum, Fabinho i Alex Oxlade-Chamberlain. Zbog malo vremena provedenog na terenu, neocijenjenim je ostao Japanac Takumi Minamino.

Novinari iz Liverpoola konstatirali su da se još jednom pokazalo koliko u pojedinim utakmicama može nedostajati ozlijeđeni kapetan Jordan Henderson, ali i James Milner - nogometaši koji nose epitet najvećih ratnika kad je potrebno potući se s protivnikom.

Tako se nesretni Lovren u prvih 11 vratio u najgorem mogućem trenutku - u nalošije odigranoj utakmici njegova tima tijekom čitave sezone.

Liverpool naredni meč igra u utorak kad u okviru FA kupa gostuje ekipi Chelseaja.

Kopirati
Drag cursor here to close