YNWA

Lovren Modriću: Idemo do kraja!

"Ma, što je ovo bilo!? Kakva momčad, još jedan finale, nezaboravni trenuci, ovo može samo Anfield! Neizmjerno sam ponosan na ove dečke", napisao je Lovren na Instagramu
Sport / Nogomet | 08. 05. 2019. u 08:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liverpool je sinoć na Anfieldu u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka pregazio Barcelonu 4:0 i tako nadoknadio poraz 0:3 iz prošlog tjedna.

Iako nije igrao, Dejan Lovren je na klupi emotivno proživljavao spektakl na Anfieldu, a nakon završetka utakmice se pridružio svojim igračima u velikom slavlju s navijačima, prenosi Index.hr.

Lovren je iz sveg glasa pjevao "You'll Never Walk Alone", grlio se sa svima i navijao.

"Ma, što je ovo bilo!? Kakva momčad, još jedan finale, nezaboravni trenuci, ovo može samo Anfield! Neizmjerno sam ponosan na ove dečke", napisao je Lovren na Instagramu, a među prvima mu je odgovorio Luka Modrić:

"Bravo, brate, svaka čast! Ove godine do kraja", napisao je kapetan hrvatske reprezentacije, a Lovren se nadovezao:

"Moramo, brate, inače se ostavljam nogometa".

Lovren očito nije mogao spavati od uzbuđenja pa je rano ujutro objavio još jedan post i dobio neočekivani komentar.

"Dobro jutro i tebi! Svaka čast", odgovorio mu je legendarni Liverpoolov kapetan Sami Hyypia.

"Hvala, legendo", napisao je Lovren.

Klopp: Mješavina potencijala i nevjerojatnog srca kakvu nisam vidio u životu!, Valverde: Što je, tu je

"Cijela utakmica je bila nešto zapanjujuće, previše za mene, nemam riječi. Nisam mislio da je ovo moguće prije utakmice. Još uvijek ne znam kako su dečki uspjeli izvesti ovo. Pobijedili smo jednu od najjačih momčadi svijeta, pobijedili smo, a nismo primili gol. Još mi nije jasno.

Jebeno dobro smoi odgrali! Pokazali smo da je u nogometu sve moguće. Vodio sam mnogo utakmica u svojoj karijeri, ali ne sjećam se ovako dobre predstave mojih igrača. Vidio sam Jamesa Milnera kako plače na travnjaku poslije utakmice. To je najbolja faza nogometa. Postoje i važnije stvari na svijetu, ali stvaranje ovakve emotivne atmosfere i zajedništva je nešto posebno. Igrači su zaslužni za sve to.

Mješavina potencijala i nevjerojatnog srca kakvu nisam vidio u životu. U ovakvim utakmicama trebaš biti samouvjeren. Divock i Shaqiri nisu igrali puno ove sezone, a onda odigrati ovako, to je izuzetno bitno. Pokazuje da je u nogometu sve moguće. Jako se dobro osjećam, sjajno!

Morali smo biti ozbiljni, ali i bezobrazni istovremeno. To je bilo neophodno za pobjedu. Barcelona predvidive stvari jako dobro brani, a mi smo morali biti nepredvidivi u nekim trenucima što smo jako dobro i radili", kazao je Jurgen Klopp, trener Liverpoola nakon pobjede.

"Još si međusobno pokušavamo objasniti što se dogodilo. Liverpool je krenuo žestoko od početka kako smo i očekivali, zabili su prvi gol i onda smo mi krenuli napadati. Drugi gol nas je pogodio, bili su agresivni i to nas je uništilo'', rekao je Valverde nakon utakmice, pa je nastavio:

Drugi nas je uništio, a onda je došao i treći. Nismo iskoristili šanse koje smo imali, nema izgovora, bili su bolji i pobijedili nas s 4:0. Ne znam kako će to utjecati na moj status, ali kao trener moram preuzeti odgovornost. Što je, tu je", kazao je razočarani trener Barcelone Ernesto Valverde.

Kopirati
Drag cursor here to close