Trener Real Madrida

Lopetegui: Modrić će pomalo ulaziti u ekipu

Luka Modrić i francuski stoper Raphaele Varane igrali su u finalu Svjetskog prvenstva pa su se posljednji priključili ovaj mjesec pripremama Real Madrida.
Sport / Nogomet | 27. 08. 2018. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski kapetan Luka Modrić u četvrtoj utakmici zaredom nije počeo u udarnoj postavi Real Madrida, no trener europskog prvaka Julen Lopetegui rekao je u nedjelju da je sve u redu s 32-godišnjim veznim igračem.

''Modrić i Varane će malo po malo ulaziti u ekipu. Imamo alternative i konkurenciju, a to je dobro za momčad'', rekao je Lopetegui na konferenciji za novinare upitan o situaciji oko dvojice igrača.

Luka Modrić i francuski stoper Raphaele Varane igrali su u finalu Svjetskog prvenstva pa su se posljednji priključili ovaj mjesec pripremama Real Madrida. Propustili su i američku turneju s momčadi.

Modrić se u nedjelju navečer počeo zagrijavati na poluvremenu utakmice u Gironi, gdje je njegova momčad slavila sa 4-1 te je odigrao posljednjih petnaest minuta. S klupe je ulazio i u prethodne tri utakmice, protiv Getafea i Atlético Madrida te Milana u pripremnom susretu.

Real Madrid idući vikend na Santigao Bernabéu dočekuje Leganés, susjeda iz predgrađa. Julen Lopetegui je u nedjelju uvrstio u vezni red Tonija Kroosa, Casemira i Isca Alarcóna.

Kopirati
Drag cursor here to close