Veliko slavlje

Lole Crnač osvojile 10. malonogometni turnir Crnač 2020, treće mjesto ekipi Korak Partsa

Napeto je bilo do zadnje sekunde finala.
Sport / Nogomet | 10. 08. 2020. u 21:50 F.K. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: F.K. | Bljesak.info / Lole Crnač osvojile 10. malonogometni turnir  Crnač 2020, treće mjesto ekipi Korak Partsa 

Prepune tribine uživale su vrhunskoj završnoj večeri,a nakon četiri izgubljena finala napokon se sreća osmjehnula ekipi Lola i konačno su došli do toliko željenog trofeja. Treće je mjesto osvojila ekipa Samo pucaj.

Rezultati finalne večeri, 9. kolovoza:
21:00 - utakmica za treće mjesto - Korak Parts vs Samo pucaj - 4:5 (3:3)
22:00 - FINALE - Lole Crnač vs Nevesinje - 3:2

Atraktivno i uzbudljivo bilo je u susretu za treće mjesto između ekipa Korak Partsa i Samo pucaj. Iako su i jedni i drugi bili vidno razočarani jer ne igraju finale dobrano su se potrudili odigrati jednu odličnu utakmicu te su se do kraja borili za treće mjesto.

Prvi su u vodstvo došli igrači ekipe Samo pucaj, a strijelac je bio Ivan Arar. Minutu kasnije Darko Ivanković vraća utakmicu u egal, Početkom drugog poluvremena golom iz slobodnjaka Matej Karačić dovodi Korak Parts u vodstvo da bi potom Ivan Arar prekrasnim pogotkom izjednačio rezultat na 2:2.

Ivan Paponja ubrzo zabija novo vodstvo ekipe Samo pucaj, a ubrzo Matej Karačić ponovno vraća utakmicu u egal. Pobjednika smo dobili tek izvođenjem kaznenih udaraca gdje se istakao vratar ekipe Samo pucaj obranivši dva kaznena udarca i tako priskrbio treće mjesto svojoj ekipi.

Fantastično finale za fantastičnih deset godina turnira. U utakmicu se ušlo bez favorita te su se obje ekipe tako i ponašale na terenu, gotovo cijelu utakmicu su bili izjednačeni. Na svaku se loptu išlo maksimalno i vidjelo se koliko obje ekipe žele titulu u Crnču. Nizale su se prilike na obje strane, a velika je napetost bila i na tribinama gdje se pratio svaki potez.

Pet minuta prije kraja prvog poluvremena šok za Lole, Anel Radmilović jednom solo akcijom pogađa za vodstvo Nevesinja, ali samo minutu kasnije erupcija oduševljenja na tribinama, Ante Ćorluka pogađa za izjednačenje. Minutu kasnije novi muk, Goran Prodanović koristi pogrešku obrane Lola i dovodi Nevesinje u vodstvo od 2:1, a s tim se rezultatom otišlo na odmor.

Sve je izgledalo kao da će Lole izgubiti još jedno finale, a onda je na scenu ponovno stupio Ante Ćorluka i u dvije minute zabio dva gola za potpuni preokret i vodstvo Lola. Napadali su igrači Nevesinja i maksimalno se trudili izjednačiti, ali su bili vidno iscrpljeni te im je nedostajalo malo svježine za izjednačenje.

Napeto je bilo do zadnje sekunde, ali rezultat se nije promijenio te je veliko slavlje Lola moglo početi.

Sve u svemu, vrhunsko finale s dvije vrhunske ekipe.

 

1. mjesto - Lole Crnač
2. mjesto - Nevesinje
3. mjesto - Samo pucaj
4. mjesto - Korak Parts

Najbolji igrač turnira: Mirko Hrkać (Lole Crnač)

Najbolji vratar - Ognjen Romović (Nevesinje)

Najbolji strijelac - Darko Ivanković (Korak Parts, 13 zgoditaka)

Još su nagrađeni i Tihomir Zeljko-Tika, jer nije propustio niti jedan da u ovih 10 godina turnira, te Branko Zeljko-Baćo koji je propustio samo jedan jedini dan u ovih 10 godina (svadba u obitelji). 

Kopirati
Drag cursor here to close