Lakat

Lloris izvan terena do kraja 2019. godine

Iako operacija neće biti potrebna, golman je pretrpio oštećenje ligamenata pa se ne očekuje da će se vratiti treninzima prije kraja 2019. godine
Sport / Nogomet | 08. 10. 2019. u 11:02 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hugo Lloris, golman i kapetan Tottenham Hotspura bit će izvan terena do kraja 2019. godine zbog iščašenja lakta, ali neće morati na operativni zahvat.

Očekuje se da Lloris, koji se ozlijedio u subotu u porazu Tottenhama na gostovanju kod Brightona sa 0:3, neće trenirati do početka sljedeće godine.

Lloris je pao nespretno na ruku, dok je pokušavao da uhvati loptu koja je išla u gol. Pri tome je napravio veliku grešku i ispustio loptu, te omogućio Nealu Maupayju da lagano zatrese mrežu već u trećoj minuti utakmice.

''Iako operacija neće biti potrebna, naš kapetan je pretrpio oštećenje ligamenata. Ne očekujemo da će se vratiti treninzima prije kraja 2019. godine. Pred Llorisom je sada period odmora i rehabilitacije'', objavili su iz Tottenhama.

Zbog ozljede Lloris će propustiti i četiri sljedeće utakmice Francuske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Pred triclorima su dva duela grupe H u listopadu protiv Islanda i Turske, a zatim još dva u studenom protiv Moldavije i Albanije.

Kopirati
Drag cursor here to close