Hajdučka atmosfera

Ljubuški pokazao hajdučko srce

260 novih članova Hajduka, prava hajdučka atmosfera i mnoštvo roditelja s djecom rezultat su akcije koja je privukla zaljubljenike u Hajduk i ono što on predstavlja iz cijele Hercegovine.
Sport / Nogomet | 05. 02. 2018. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jučer je u Ljubuškom održana akcija učlanjivanja u udrugu Naš Hajduk, čime su novi i stari članovi postali dio Hajdučke obitelji i u 2018. godini.

Točno, 260 novih članova Hajduka, prava hajdučka atmosfera i mnoštvo roditelja s djecom rezultat su akcije koja je privukla zaljubljenike u Hajduk i ono što on predstavlja iz cijele Hercegovine.

Ove godine i vrijeme je poslužilo organizatore, tako da je i sunčan dan pogodovao zabavi, uz besplatan roštilj i promotivne cijene pića u Republic Baru.

Hajdučki praznik u Ljubuškom imao je i specijalnog gosta, magarac Srećko paradirao je sa hajdukovim šalom na opće oduševljene najmlađih, a ni stariji nisu ostajali ravnodušni na nesvakidašnji prizor.

Službeni završetak više nego uspješne akcije proslavljen je veličanstvenom bakljadom na kuli Herceg Stjepana, kažu organizatori, koji izražavaju zadovoljstvo brojkom učlanjenih, budući da je prošlogodišnja brojka od 203 člana nadmašena i najavljuju novo obaranje rekorda sljedeće godine.

Također zahvaljuju svima koji su pomogli da ovaj event bude na visokom nivou dostojnom Hajduka.

Svi koji se nisu stigli učlaniti jučer, a imaju želju, mogu se obratiti na facebook stranicu BUDI ČLAN, navedeno je u priopćenju organizatora.

Tijekom učlanjivanja u Udrugu ''Naš Hajduk'', oko 18.30 sati u blizini mjesta učlanjenja došlo je do sukoba Torcide i BBB koja je rezultirala ozljedama desetak navijača.

 

Kopirati
Drag cursor here to close