Drugi put!

Liverpoolovom igraču opljačkana kuća dok je igrao protiv Bayerna

Senegalskom reprezentativcu je po drugi put opljačkana kuća dok je igrao utakmicu.
Sport / Nogomet | 21. 02. 2019. u 11:15 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sadiju Maneu, nogometašu Liverpoola opljačkana je kuća tijekom utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Bayern Muenchena. Među ukradenim predmetima su satovi, mobilni telefoni i ključevi od automobila.

Britanski mediji navode da se pljačka dogodila u Maneovoj kući u Allertonu, južnom dijelu Liverpoola, u utorak u razdoblju između 18:00 i 23:45 sati po lokalnom vremenu, dok je 26-godišnji nogometaš bio na Anfieldu. U to vrijeme nitko drugi nije bio u kući.

U tijeku su forenzička ispitivanja i policijska istraga.

''Apeliramo na sve koji imaju bilo kakvu informaciju u vezi s ovom provalom da nam se jave i pomognu našoj istrazi. U vrijeme pljačke članovi obitelji nisu bili u kući, što će im bez sumnje biti uznemirujuće iskustvo, a ja bih zamolio prekršitelje da učine pravu stvar i vrate ukradene predmete vlasniku na bilo koji način. Znamo da su satovi značajne novčane vrijednosti, a pozvao bih i one kojima eventualno budu ponuđeni da ih kupe, da nam to prijave'', kazao je Phil Maho, inspektor policije Merseysida.

Senegalskom reprezentativcu je po drugi put opljačkana kuća dok je igrao utakmicu. Prvi put to neugodno iskustvo Mane je imao u studenom 2017. godine, kada mu je opljačkana kuća tijekom utakmice Lige prvaka na Anfieldu protiv Maribora.

Kopirati
Drag cursor here to close