Šuška se...

Liverpool želi dovesti Marcela Brozovića

Brozović ima ugovor sa “nerazzurrima“ do lipnja 2022. godine, ali ima i oslobađajuću klauzulu koju mogu aktivirati samo klubovi izvan Italije.
Sport / Nogomet | 12. 02. 2020. u 14:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema navodima britanskih i talijanskih medija, Liverpool želi dovesti Marcela Brozovića, posebno zbog činjenice što hrvatski nogometaš u ugovor sa Interom ima oslobađajuću klauzulu koja iznosi 60 miljuna eura, prenosi Anadolija.

Mediji su objavili da je Liverpoolov skaut proteklog vikenda nazočio gradskom derbiju Inter – Milan, kako bi se na licu mjesta uvjerio u kvalitete veznog nogometaša.

Brozović ima ugovor sa “nerazzurrima“ do lipnja 2022. godine, ali ima i oslobađajuću klauzulu koju mogu aktivirati samo klubovi izvan Italije.

Iako je klauzulom određena odšteta od 60 milijuna eura na današnjem nogometnom tržištu to nije pretjerano visok iznos za vrhunskog veznjaka.

Inter će, ipak, pokušati zadržati 27-godišnjeg Brozovića tako što će mu ponuditi novi bolji ugovor do ljeta 2024. godine. Interes Liverpoola mogao bi ubrzati taj proces.

Brozović je karijeru počeo u Hrvatskom dragovoljcu, a potom je igrao za zagrebačke klubove Lokomotivu i Dinamo, da bi 2015. godine prešao u Inter.

Za slavni milanski klub odigrao je 182 natjecateljske utakmice i postigao 22 gola. U dresu reprezentacije Hrvatske nastupio je u 51 susretu uz šest pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close