100 milijuna eura za napadača

Liverpool spreman srušiti klupski rekord

Werner zasad odbija govoriti o tome hoće li preseliti u Liverpool.
Sport / Nogomet | 28. 03. 2018. u 09:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liverpool je spreman oboriti klupski rekord i platiti 100 milijuna eura za napadača Leipziga Timu Wernera (22), objavili su britanski mediji.

Iako ima jedan od najboljih napada u Europi, kojeg čine Sadio Mane, Roberto Firmino i Mohamed Salah, trener Jürgen Klopp želi pod svaku cijenu dovesti i Wernera, koji briljira u dresu Leipziga. Werner je u 56 nastupa za Leipzig zabio 32 gola.

Ugovor s njemačkim prvoligašem veže ga do ljeta 2020. godine, a i sportski direktor kluba Ralf Rangnick ističe da ga nemaju namjeru prodati. Werner zasad odbija govoriti o tome hoće li preseliti u Liverpool, ali mediji tvrde da je trener Juergen Klopp već kontaktirao s njegovim menadžerom Karlheinzom Forsterom, javlja Hina.

Foto: Reuters / Timo Werner

Belgijski vratar Simon Mignolet (30) odbacio je medijska nagađanja o tome da će ovog ljeta napustiti Liverpool jer je izgubio poziciju prvog vratara . Na početku sezone Mignolet je bio prvi izbor Kloppa, ali u siječnju je izgubio poziciju prvog vratara, a njegovo mjesto preuzeo je njemački vratar Loris Karius.

''Nije ugodno jer nikad u karijeri nisam sjedio na klupi. Ugovor s Liverpoolom veže me još tri godine i neću tražiti da me stave na transfer listu. Moj odnos s trenerom je dobar, uvijek otvoreno razgovaramo i namjeravam na treninzima pokazati da sam vrijedan povjerenja te da ću ponovno biti prvi vratar kluba'', kazao je Mignolet, koji je u Liverpool stigao 2013. iz Sunderlanda, javlja Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close