0:7

Liverpool sa sedam komada pomeo Crystal Palace

Liverpool je fantastično otvorio utakmicu, već u trećoj minuti načeli su mrežu domaćina i nagovijestili težak dan Palacea.
Sport / Nogomet | 19. 12. 2020. u 16:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odigrana je utakmica 14. kola engleske Premier lige u kojoj je Liverpool deklasirao Crystal Palace na Selhurst Parku rezultatom 0:7.

Liverpool je fantastično otvorio utakmicu, već u trećoj minuti načeli su mrežu domaćina i nagovijestili težak dan Palacea. Sjajnu momčadsku akciju završio je Minamino za svoj prvi premierligaški gol u dresu Redsa.

Domaćini su se nakon gola ipak konsolidirali i zavladali terenom sljedećih pola sata. Palace je stvarao prilike ispred gola gostiju, ali je nevjerojatno kako je Ayew u par situacija loše reagirao u samoj završnici, javlja Germanijak.hr.

Kazna je uslijedila u 35. minuti, Firmin o je u kaznenom prostoru pronašao Manea, koji prima loptu i mirno je posprema u lijevu stranu gola za 0:2.

Do odmora Redsi su stigli i do trećeg gola i praktički riješili utakmicu. Robertson je poslao precizan ubačaj, kojeg Firmino posprema u mrežu Palacea za 0:3.

U nastavku je Liverpool nastavio trpati mrežu domaćina i u konačnici im nanio jedan od najtežih poraza. Prvo je Henderson u 52. minuti sjajno ispatio dodavanje na rub kaznenog prostora i još ljepše pogodio mrežu Guaite.

Firmino je u 62. minuti zabio svoj drugi gol na asistenciju Salaha za 0:5.

Sama završnica susreta pripala je Salahu, koji je s dva gola stavio šećer na kraj fenomenalne partije Kloppove momčadi. Prvo je u 81. minuti Matip prebacio glavom loptu di Salaha, koji je lagano sprema u mrežu. Samo tri minute kasnije nevjerojatni Egipćanin primio je loptu na rubu kaznenog prostora i savršenim udarcem pogodio lijeve rašlje za konačnih 0:7.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Kopirati
Drag cursor here to close