Norwich City - Liverpool 0:3

Liverpool otvorio prvenstvo pobjedom

Kod sva tri pogotka sudjelovao je Egipćanin Salah
Sport / Nogomet | 14. 08. 2021. u 20:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljendjoj utakmici subotnjeg programa 1. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je kao gost svladao povratnika u društvo najboljih Norwich City sa 3-0 (1-0).

Kod sva tri pogotka sudjelovao je Egipćanin Salah, kod prvoga je promašio loptu u pokušaju udarca, ali se ta njegova traljava reakcija pretvorila u asistenciju za pogodak Dioga Jote u 26. minuti. U nastavku je Salah u 65. minuti odlično poslužio nečuvanog Firmina za 2-0 u 65. minuti, da bi u 74. minuti lijepim udarcem s ruba kaznenog prostora postavio konačni rezultat.

Ovo je peta Salahova sezona u Liverpoolu i peti put je bio strijelac u 1. kolu.

Foto: Twitter / Ovo je peta Salahova sezona u Liverpoolu i peti put je bio strijelac u 1. kolu.

Ranije u subotu je veznjak hrvatske reprezentacije Mateo Kovačić odigrao  čitav susret za europskog prvaka Chelsea te je bio asistent za posljednji pogodak u 3-0 (2-0) sigurnoj domaćoj pobjedi protiv Crystal Palacea, prenosi Hina.

Kovačić je u 58. minuti odigrao loptu za mladog denog braniča Chalobaha koji je potom preciznim prizemnim udarcem s više od 20 metara pogodio suprotni kut suparničkog gola za konačnih 3-0. Prethodno su u prvom poluvremenu strijelci za Chelsea bili Marcos Alonso sjajno izvedenim slobodnim udarcem u 27. minuti te Pulišić koji je u 40. minuti pospremio jednu odbijenu loptu u mrežu.

Manchester United uraganski je krenuo u novu sezonu, na punom Old Traffordu deklasirao je Leeds United sa 5-1 (1-0).

Kopirati
Drag cursor here to close