Engleska

Liverpool ostao stopostotan, prva pobjeda Arsenala

U nedjelju su na programu susreti Watford - Crystal Palace, Fulham - Burnley i Newcastle United - Chelsea, dok će derbi kola u ponedjeljak igrati Manchester United i Tottenham Hotspur.
Sport / Nogomet | 25. 08. 2018. u 20:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Liverpoola zadržali su stopostotni učinak u Premier ligi i nakon 3. kola zahvaljujući minimalnoj 1:0 (1:0) domaćoj pobjedi protiv Brighton and Hove Albiona.

Strijelac jedinog gola bio je Mohamed Salah u 23. minuti.

Liverpool je na vrhu ljestvice s maksimalnih devet bodova, slijede Manchester City i Bournemouth sa po sedam, dok je Brighton 12. s tri boda.

Arsenal je ostvario prvu pobjedu pod vodstvom novom menadžera Unaija Emeryja svladavši na svom stadionu West Ham United sa 3-1 (1-1). Do pobjede su "topnici" stigli preokretom jer je West Ham poveo golom Arnautovića (25), no prije odlaska na odmor izjednačio je Monreal (30). Arsenal je poveo nespretnošću Diopa (70-ag), koji je postigao autogol, da bi konačni rezultat postavio Welbeck (90+2). Arsenal je s ova tri boda stigao na 11. mjesto ljestvice, dok je West Ham posljednji bez boda.

Vrlo je zanimljivo bilo u Bournemouthu gdje je istoimeni domaći igrao 2-2 (0-0) s Evertonom. Gosti su poveli sa 2-0 preko Walcotta (55) i Keanea (65), no King (74-11m) i Ake (79) su uspjeli spasiti bod. Oba su sastava ovim ishodom zadržala neporaženost ove sezone, Bournemouth je trenutačno treći sa sedam, a Everton osmi s pet bodova.

Ranije u subotu je novak u ligi Wolverhampton iznenadio prvaka Manchester City odigravši na svom Molineuxu 1-1 (1-1). Domaće je u vodstvo doveo Boly (57), a izjednačio je Laporte (69).

U nedjelju su na programu susreti Watford - Crystal Palace, Fulham - Burnley i Newcastle United - Chelsea, dok će derbi kola u ponedjeljak igrati Manchester United i Tottenham Hotspur.

Kopirati
Drag cursor here to close