Kad Svrake kljucaju...

Liverpool opet kiksao, Salah promašivao kao u skrivenoj kameri

Nogometaši Liverpoola upali su u rezultatsku mini krizu i upisali drugi uzastopni remi uz samo jedan postignut gol. Više od 0:0 za zaborav kod Newcastlea nije išlo...
Sport / Nogomet | 30. 12. 2020. u 23:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Liverpoola remizirali su večeras u gostima protiv Newcastlea (0:0) u okviru 16. kola engleskog Premiershipa.

Prvu šansu na utakmici imao je domaći sastav u 13. minuti kada je Wilson odlično prošao po lijevoj strani, ali u posljednjem trenutku njegov šut je izblokirao Fabinho i spasio svoj gol.

Liverpool je zaprijetio deset minuta kasnije kada je Alwxander-Arnold pokušao, ali je Darlow bio siguran. U 35. minuti odlična prilika za Redse da dođu do prednosti.

Salah je izašao sam ispred golmana Newcastlea i šutirao, ali je Darlow fantastičnom intervencijom spasio svoju mrežu. U samom finišu prvog dijela prijeti i Firmino koji nakon kornera šutirao glavom, no Darlow ponovo brani.

Novu šansu Liverpool je imao u 55. minuti. Ovaj put pokušao je Mane glavom, ali lopta odlazi pored gola domaćih.

Deset minuta kasnije novi zicer za Salaha. Egipćanin je ponovno bio u odličnoj šansi, ali ovaj put šutira pored lijeve stative Newcastlea.

Newcastle je promašene šanse Redsa mogao kazniti u 80. minuti. Nakon centaršuta najviši u kaznenom prostoru gostiju je Clark koji odlično šutira glavom, ali Alisson još bolje brani.

Samo dvije minute kasnije pokušao je ponovno Mane, no ni ovaj put nije bilo promjene rezultata. U 88. minuti nevjerojatna šansa za goste. Darlow brani pokušaj Firmina, a odbijenu loptu s dva metra Salah ne šalje u praznu mrežu.

Do kraja dvoboja Svrake su sačuvale svoja vrata i stigle do važnog boda.

Liverpool je ostao prvi i ima 33 boda, dok je Newcastle na 14. poziciji sa 19 bodova. 

Odgođena je utakmica između Tottenhma i Fulhama zbog problema klubova s koronavirusom. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   

Više igrača Fulhama zaraženo koronavirusom

Utakmica 16. kola Premier lige između Tottenhama i Fulhama, koja se trebala igrati u srijedu u 19 sati po hrvatskom vremenu, odgođena je zbog toga što je više igrača Fulhama zaraženo koronavirusom.

Odgodu utakmice zatražio je Fulham, a odluka je donijeta tri sata prije početka susreta. Novi termin utakmice bit će naknadno objavljen.

U ponedjeljak je, također nekoliko sati prije početka, odgođena utakmica između Evertona i Manchester Cityja zbog nekoliko slučajeva koronavirusa u redovima Cityja (H).

Kopirati
Drag cursor here to close