Premier League

Liverpool ispustio pobjedu; Manchester City deklasirao Burnley s 5:0

Prvak Liverpool ispustio je pobjedu u Brightonu u sudačkoj nadoknadi. Liverpool je poveo u 60. minuti pogotkom Dioga Jote, a u trećoj minuti sučevog dodatka izjednačio je Pascal Gross iz kaznenog udarca dosuđenog na intervenciju VAR-a.
Sport / Nogomet | 29. 11. 2020. u 00:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Machester Cityja u susretu su 10. kola engleskog prvenstva na svom stadionu deklasirali Burnley sa 5:0 (3:0).

Trostruki strijelac za City bio je Mahrez (6, 22, 69), a po jedan gol dodali su Mendy (41) i Ferran Torres (66).

Ovom pobjedom City je stigao na osmo mjesto sa 15 bodova, koliko ima i sedma Aston Villa, dok mu vodeći Liverpool, koji je ranije odigrao 1:1 na gostovanju kod Brighton and Hove Albiona, bježi šest bodova.

Burnley je ostao 17. s pet bodova, jednim više od 18. Fulhama koji se nalazi u zoni ispadanja.

Prvak Liverpool ispustio je pobjedu u Brightonu u sudačkoj nadoknadi. Liverpool je poveo u 60. minuti pogotkom Dioga Jote, a u trećoj minuti sučevog dodatka izjednačio je Pascal Gross iz kaznenog udarca dosuđenog na intervenciju VAR-a, koji je Liverpoolu poništio i dva pogotka zbog zaleđa.

Liverpool je privremeno zasjeo na vrh ljestvice sa 21 bodom, jednim više uz utakmicu više od drugog Tottenham Hotpsura. Brighton je sa 10 bodova ostao na 16. poziciji.

Everton je na domaćem terenu ubilježio minimlni poraz od Leedsa 0:1 (Raphinha, 79).

Nogometaši West Bromwicha Albiona stigli su do vrijednog slavlja na domaćem terenu.

U susretu su 10. kola engleskog prvenstva ostvarili svoju prvu ovosezonsku pbojedu svladavši na svom Hawthornesu izravnog suparnika za ostanak Sheffield United sa 1:0 (1:0).

Gol vrijedan tri boda postigao je Gallagher u 13. minuti.

Ovom pobjedom WBA je izašao iz zone ispadanja, sada je 17. sa šest bodova, jednim više od 18. Burnleya, a dva više od 19. Fulhama, dok je Sheffield united ostao na dnu sa samo jednim bodom.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close