Champions League

Liverpool i Bayern nemilosrdni; Real tijesno protiv Intera

Kad se činilo da bi se Realu moglo obiti o glavu prepuštanje inicijative Interu, čini se da im je Perišićev gol dobro legao da se malo - trgnu. Tek što je Modrić ušao u igru (78), dogodila se sjajna akcija koju je Rodrygo odlično zaključio.
Sport / Nogomet | 03. 11. 2020. u 22:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real je ipak uspio pobijediti nakon dva očajna otvaranja (Šahtar, Borussia M.).

Protiv Intera je Kraljevski klub odigrao svoju najbolju utakmice ove sezone u prestižnom natjecanju i zadržao bodove na Bernabeuu, iako niti remi ne bi bio nepravedan obzirom na prilike i šanse gostiju.

Ivan Perišić pamtit će ovaj susret, sjajno je zabio i vratio nadu, ali sve je trajalo tek desetak minuta.

Domaćin je golovima Benzeme u 25. i Ramosa u 33. minuti imao 2:0. No, gosti se vraćaju u 35. preko Martineza, da bi Ivan Perišić u 68. minuti zabio za 2:2.

Casemiro je izgubio loptu na sredini terena, Vidal je poslao dugu na rub kaznenog prostora gdje Martinez glavom spušta Perišiću, koji sjajno prima loptu i mirno je posprema iza leža Courtoisa.

Kad se činilo da bi se Realu moglo obiti o glavu prepuštanje inicijative Interu, čini se da im je Perišićev gol dobro legao da se malo - trgnu.

Tek što je Modrić ušao u igru (78), dogodila se sjajna akcija koju je Rodrygo odlično zaključio.

Valverde je projurio po lijevoj strani i poslao prizemnu loptu skroz na drugi dio šesnaesterca gdje je bio mladi Brazilac koji sjajno pogađa.

Liverpool pregazio Atalantu u Bergamu (5:0), a Bayern nastavio pobjednički niz u Salzburgu protiv istoimenog domaćina (6:2).

Prva dva gola za Redse postigao je sve bolji Diogo Jota (15, 33), da bi na 3:0 povisio Salah na početku drugog poluvremena (47).

Samo dvije minute kasnije novi šok za domaćine. Salah je sjajno izbacio Manea, koji još ljepše prebacuje golmana Atalante za 0:4.

U 54. minuti Sportiello je morao po peti put vaditi loptu iz svoje mreže. Mane je izbacio Jotu, koji sjajno izbjegava domaćeg vratara i zabija svoj treći, a Liverpoolov peti gol.

U istoj skupini Ajax je, također u gostima, s 2:1 pobijedio Midtjylland. Antony (1) i Dušan Tadić (13) pogodili su za Kopljanike, dok je strijelac za domaćina bio Dreyer (16).

Bayern je pobjedom kod RB Salzburga rezultatom 6:2 nastavio svoj nevjerojatni pobjednički niz.

Za vodstvo domaćina pobrinuo se Berisha u 4. minuti golom za 1:0.

No, Bayern do kraja poluvremena preokreće rezultat. Prvo je Lewandowski zabio iz kaznenog udarca u 21. minuti za 1:1, da bi Kristensen u 44. minuti nespretno pospremio loptu u svoju mrežu za 1:2.

Domaćini se vraćaju u 66. minuti golom Okugave na asistenciju Ramalhoa te se činilo da bi Bavarci mogli imati problema do kraja susreta.

Oni pak do kraja ubacuju u brzinu više i domaćinima uvaljuju još četiri gola za konačnih 2:6.

Prvo je Boateng u 79. minuti zabio na asistenciju Kimmicha, a onda je isti igrač u 83. minuti asistirao Saneu.

Točku na i postavljaju Lewandowski (88) svojim drugim golom i Lucas Hernandez (92).

Porto je u skupini C s 3:0 pobijedio Marseille, a Manchester City je u istoj skupini s 3:0 na svom terenu slavio protiv Olympiacosa.

Strijelci za Porto bili su Marega (4), Sergio Oliveira (28, 11m) i Luis Diaz (69).

Za Građane su pogađali Ferran Torres (12), Gabriel Jesus (81) i Cancelo (90).


Kopirati
Drag cursor here to close