Ozljeda

Liverpool bez Fabinha do Nove godine

Ova se ozljeda dogodila u nezgodnom trenutku za Liverpool koji od sada do kraja prosinca ima osam utakmica u svim natjecanjima.
Sport / Nogomet | 29. 11. 2019. u 19:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veznjak Liverpoola Fabinho koji je ozlijeđen u srijedu na utakmici Lige prvaka protiv Napolija (2-2), pauzirat će do Nove godine, objavio je engleski prvoligaš u petak.

Fabinho je ozlijeđen u sudaru s krilom Napolija Hirvingom Lozanom nakon čega je šepajući napustio teren u 19. minuti kada ga je trener zamijenio Georginiom Wijnaldumom.

''Daljnje pretrage su pokazale da će Fabinho morati pauzirati do Nove godine'', kaže se u priopćenju Liverpoola, javlja Hina.

Ova se ozljeda dogodila u nezgodnom trenutku za Liverpool koji od sada do kraja prosinca ima osam utakmica u svim natjecanjima, a među njima je i Svjetsko klupsko prvenstvo u Kataru.

Branitelji naslova pobjednika Lige prvaka moraju još i osigurati plasman u nokaut fazu tog natjecanja i čeka ih zadnja utakmica u skupini protiv Salzburga u kojoj ne smiju izgubiti. U subotu u engleskom prvenstvu Liverpool dočekuje Brighton.

Kopirati
Drag cursor here to close