Hrvatska hobotnica

Livaković ostavio nogometne fanove u čudu: "Najbolji je, zapamtite to ime"

Livaković je pred sam kraj utakmice najprije obranio slobodni udarac, a potom i čisti zicer s nekoliko metara udaljenosti. Napravio je to refleksnom reakcijom nogom.
Sport / Nogomet | 11. 12. 2020. u 14:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Dominik LIvaković, vratar Dinama i hrvatske reprezentacije

Dominik Livaković jedan je od najboljih nogometaša Dinama, trenutačno najskuplji prema Transfermarktu (12,5 milijuna eura).

Upravo je hrvatska reprezentativna jedinica jedan od najzaslužnijih što je Dinamo 527 minuta u ovosezonskoj skupini Europske lige bio bez primljenog pogotka, a u ogledu protiv CSKA-a pokazao je i zašto će ga Modri jako dobro unovčiti kada za to dođe vrijeme.

Osim nekoliko dobrih obrana Livaković je imao jednu, odnosno dvije zbog koje mu se dive nogometni fanovi diljem Europe. On je pred sam kraj utakmice najprije obranio slobodni udarac, a potom i čisti zicer s nekoliko metara udaljenosti. Napravio je to refleksnom reakcijom nogom. 

"Livaković je bio konstantno fantastičan tijekom posljednjih nekoliko sezona u Europi."

"Livaković je najbolji vratar na svijetu."

"Livaković je najbolji vratar u Europskoj ligi."

"Livaković, zapamtite to ime."

To su samo neki od pohvalnih komentara na Dinamova vratara koji je oduševio fanove diljem Europe ove sezone, ali i zaintrigirao mnoge klubove.

Uoči posljednjeg kola Livaković je bio treći najbolje ocijenjeni igrač Europske lige, odmah nakon Arsenalova Pepea i Lilleova Yazicija. 

Kopirati
Drag cursor here to close