Ne želi mu dodati loptu

Mbappé se žalio na Neymara; južnoamerički klan mu pravi probleme

Već se duže vrijeme piše o sukobima u svlačionici te španjolska Marca piše da je formiran južnoamerički klan koji radi na tome da istjera Gianluigija Donnarummu iz kluba
Sport / Nogomet | 26. 09. 2021. u 17:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Twitter / Mbappé se žalio na Neymara 

Paris Saint Germaine je u subotu na svojem Parku prinčeva s 2-0 pobijedio Montpellier te tako došao do osme uzastopne pobjede u Ligue 1 u jednako toliko kola i gazi sve pred sobom. Sportske novosti pišu kako je konkurencija debelo zaostala već na startu Le Championnata.

No, iako na terenima i na ljestvici sve izgleda bajno, u svlačionici megamomčadi ipak nije sve kako treba. Već se duže vrijeme piše o sukobima u svlačionici te španjolska Marca piše da je formiran južnoamerički klan koji radi na tome da istjera Gianluigija Donnarummu iz kluba iako je ovaj ovog ljeta tek stigao iz Milana.

Problem je u tome što su Lionel Messi, Neymar, Angel Di Maria, Leandro Paredes i Marquinhos stalno zajedno, u dobrim su odnosima s vratarem Kostarikancem Keylorom Navasom. Iako tu informaciju ničim konkretnim nisu potvrdili, u Marci tvrde je dolazak Messija puno toga poremetio u momčadi, barem što se međuljudskih odnosa tiče.

Ipak, nije samo Messi taj koji je svojim ponašanjem poremetio odnose. Na utakmici protiv Montpelliera pokazalo se da međusobno dobro ne stoje Mbappé i Neymar. Kamera je tijekom utakmice u jednom trenutku prikazala Mbappéa na klupi pariške momčadi kako negoduje jer mu Neymar ne želi dodati loptu kad su zajedno na terenu.

Mediji u Francuskoj objavili su snimku Mbappéa kako po dolasku na klupu svom suigraču Gueyeu govori da mu Neymar ne želi dodati loptu.

Isti mediji navode da je tijekom susreta bilo nekoliko situacija u kojima se činilo kao da Brazilac stvarno ignorira suigrača.

Klub zasad nije komentirao ovu snimku, no moguće je da je Mauricio Pochettino stvarno u problemima i da će morati djelovati tako da smiri "sajam taštine" koji mu trenutačno vlada u svlačionici.

Kopirati
Drag cursor here to close