Uoči izvlačenja parova

Liga prvaka: Kakav je zdravstveni bilten, tko je od igrača pod suspenzijom?

Uoči izvlačenja parova, zanimljivo je pogledati i zrdavstvene biltene ovih osam klubova, odnosno igrače koji zbog dva žuta kartona ne mogu nastupiti u prvoj utakmici četvrtfinala, kao i popis onih kojima prijeti suspenzija ukoliko dobiju žuti karton
Sport / Nogomet | 16. 03. 2018. u 08:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid, Barça, Sevilla, Juve, Roma, Bayern, Manchester City i Liverpool danas će u 12 sati u Nyonu saznati tko je kome protivnik u četvrtzavršnici Lige prvaka. Pošto Španjolci u zadnjih osam imaju najviše klubova (tri), najveće su i šanse da se međusobno ukrste već u četvrtfinalu. Jednako tako moguć je i međusobni dvoboj dva engleska i dva talijanska kluba. Jedino je njemački Bayern siguran da neće igrati s klubom iz svoje zemlje.

Uoči izvlačenja parova, zanimljivo je pogledati i zdravstvene biltene ovih osam klubova, odnosno igrače koji zbog dva žuta kartona ne mogu nastupiti u prvoj utakmici četvrtfinala, kao i popis onih kojima prijeti suspenzija ukoliko u prvom utakmici dobiju svoj žuti karton, a imaju već jedan iz osmine finala.

U Bayernu se nakon ozljeda u tim vraćaju Robben i Thiago, a ozlijeđeni su Neuer i Coman. Kod Bavaraca nitko nije pod suspenzijom, a po jedan žuti imaju Kimmich, Lewandowski, Rudy, Tolisso i Boateng.

Manchester City može računati na Delpha i Sterlinga, povratnike nakon zaliječenih ozljeda. Mendy je ozlijeđen, a Agüero upitan. Po jedan žuti karton imaju Danilo, Gundogan i Fernandinho, te i oni moraju pripaziti na svoje startove i ponašanje u prvoj utakmici četvrtfinala.

Kod Liverpoola se nakon ozljeda vraćaju Clyne i Wijnaldum, a zbog ozljede Klopp ne može računati na Lallanu. Jedan karton od suspenzije udaljeni su Alberto Moreno i Henderson.

Juventus nema igrače koji su se u novije vrijeme ozlijedili, a upitni su još uvijek Bernardeschi i Cuadrado, s dobrim izgledima da se do početka travnja vrate na travnjak. Zbog dva žuta kartona suspendirani su Pjanić i Benatia.

Kod Rome je situacija prilično izvjesna po pitanju ozljeda, a jedino je izvan pogona Kardsorp. Perotti ima jedan žuti karton u ''arhivi''.

U Realu je trenutačno ozlijeđen jedino mladi Vallejo, koji ionako rijetko konkurira za Ligu prvaka. Tradiciju prijetnje suspenzijom nastavlja kapetan Ramos, koji jedini donosi žuti karton u prvu utakmicu četvrtzavršnice.

Barceloni se nakon ozljede u tim vraća branič Semedo, a upitan je Busquets koji se ozlijedio protiv Chelseaja. Coutinho ne konkurira jer je već igrao Ligu prvaka za Liverpool u prvome dijelu sezone, a jedan žuti karton ima Sergi Roberto.

Sevilla u četvrtfinalu može računati na oporavljene Jesusa Navasa i Corchiju, dok je zbog žutih kartona suspendiran Banega. U prvoj će utakmici Escudero i Mercado morati igrati opreznije, jer već imaju po jedan žuti karton.

Sve u svemu, budu li danas izvučeni parovi kao što su Barcelona - Real, Bayern - Manchester City i primjerice Liverpool - Juventus, gotovo da se može kazati kako bi u tom slučaju četvrtfinale bilo napetije od polufinala koje potom dolazi na red.

Kopirati
Drag cursor here to close