Poljak nije prežalio

Lewandowski: ''Messi? Ne trebaju mi njegove prazne riječi.''

Ballon d'Or, Zlatna lopta, otišla je još jednom u ruke Lionelu Messiju, a Lewa se tom prilikom oglasio s porukom za argentinskog rivala.
Sport / Nogomet | 07. 12. 2021. u 08:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još uvijek ne može prežaliti sjajni poljski napadač Robert Lewandowski činjenicu da niti ove godine nije osvojio trofej znamenitog francuskog časopisa France Football namijenjen najboljem igraču svijeta za 2021. godinu. Ballon d'Or, Zlatna lopta, otišla je još jednom u ruke Lionelu Messiju, a Lewa se tom prilikom oglasio s porukom za argentinskog rivala, pišu sportske novosti.

Da podsjetimo, Lewandowski je u sezoni 20/21 zabio nevjerojatnih 48 pogodaka i dodao tome još devet asistencija u svim natjecanjima. Bayern je osvojio njemačko prvenstvo i superkup, kao i europski superkup odnosno SP klubova. U ovoj je sezoni zabio 16 pogodaka u njemačkoj ligi. U izboru je Messi imao 613 bodova, a Lewandowski 580.

''Osjećam nevjerojatnu tugu. Nikako ne mogu biti sretan nakon ovoga. Bio sam mu blizu. Naravno da poštujem kako Messi igra i što je sve postigao u karijeri, a samim time da sam mu prišao ovako blizu u natjecanju za najboljeg igrača svijeta pokazuje kakvu sam razinu dosegao u karijeri''.

Argentinac je nedavno izjavio da su nagradu 2020. godine, koja nije niti dodijeljena zbog pandemije trebali dati Lewandowskom, no ovaj baš i nije impresioniran.

''Ne trebaju mi te njegove prazne riječi. Ako je to mislio iskreno, onda u redu, ali nisam toliko entuzijastičan oko te nagrade koju eto, nisam dobio'', rekao je Lewa u izjavi za poljski Kanale Sportowy.

Kopirati
Drag cursor here to close