"Bardzo dobrze"

Lewandowski: Bilo je problema, ali u Bayernu bih mogao završiti karijeru

"Završiti karijeru u Bayernu definitivno je jedna od mojih opcija u budućnosti. Bilo je problema na ljeto, ali sada je sve riješeno", kazao je Poljak pomirljivim tonom
Sport / Nogomet | 01. 01. 2019. u 18:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Robert Lewandowski (30) ljetos je svim silama pokušavao napustiti Bayern. Promijenio je i agenta kako bi lakše otišao, ali čvrsti čelnici bavarskog giganta nisu ga puštali. Lewa je ostao u Münchenu, bio je iznimno nesretan, ali nije prestajao zabijati golove.

U 24 odigrane utakmice ove sezone utrpao je 22 gola uz pet asistencija u svim natjecanjima. Ubojitom poljskom napadaču za gol treba 97 minuta u prosjeku.

Svojim dobrim predstavama spasio je Bayern i trenera Niku Kovača kojem se opasno 'tresla stolica'.

"Moguće je da ću ostati u Bayernu još dugo, dugo vremena. U potpunosti sam se identificirao s Bavarskom, osjećam se kao kod kuće. Svjestan sam svih događaja i špekulacija koje su punile novinske stupce tijekom ljeta, ali ostajem u Bayernu. To vam mogu potvrditi sa stopostotnom sigurnošću", kazao je poljski golgeter.

"Završiti karijeru u Bayernu definitivno je jedna od mojih opcija u budućnosti. Bilo je problema na ljeto, ali sada je sve riješeno", kazao je Poljak pomirljivim tonom u razgovoru za Sport Bild.

Te riječi svakako će razveseliti i Niku Kovača koji vjeruje u svoju udarnu napadačku igli.

Trener Kovač i sportski direktor Hasan Salihamidžić na zimu i na ljeto žele krenuti s rekonstrukcijom, ali Lewadowski će još dugo predvoditi napad najtrofejnijeg njemačkog kluba.

Govoreći o mogućim pojačanjima u ekipi Bayerna, Lewandowski kaže kako im trebaju samo vrhunski igrači.

"Trebaju nam igrači koji će nas uistinu pojačati, koji će nas dovesti na sami vrh. Mislim da će nam više pomoći ako dođe jedan ili dvojica vrhunskih, nego pet solidnih igrača", kaže popularni Lewa.

FC Chelsea odbio ponudu Bayerna za nadarenog Hudson-Odoija

Callum Hudson-Odoi (18) jedan je od onih engleskih talenata koji se našao na listi mogućih pojačanja FC Bayerna.

Sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić (41) kontaktirao je roditelje ovog nadarenog krilnog napadača, koji je s Engleskom osvojio naslov svjetskog prvaka za igrače do 17 godina, piše Bild.

Ujedno je njegovome klubu FC Chelseaju bavarski velikan poslao ponudu od 22,5 milijuna eura, ali se čini kako momčad sa Stamford Bridgea ne želi pustiti ovog momka koji puno obećava.

"Sky Sports" piše kako FC Chelsea odbio ponudu Bayerna. Oni, naime, za svog igrača zahtijevaju dvostruko više - čak 45 milijuna eura!

Hudson-Odois ima s londonskim premierligašem ugovor do 2020., a Bayern nije jedini koji se za njega zanima.

Kopirati
Drag cursor here to close