Manchster City na mukama

Leroy Sane mora na operaciju - neće ga biti nekoliko mjeseci

Saneu je ‘otišao’ prednji križni ligament u desnom koljenu, ali vjerojatno je otišao i vlak za Njemačku jer Kovač teško može čekati Saneov oporavak.
Sport / Nogomet | 08. 08. 2019. u 19:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Spominjao se kao najzvučnije Kovačevo ovoljetno pojačanje, mnogi njemački mediji već su pisali kako je i na liječničkom pregledu u Njemačkoj, ali Leroy Sane (23) ostao je ‘građanin’.

I ostat će još neko vrijeme jer je ozlijedio ligamente koljena. Još nije poznato koliko će točno biti van terena jer će morati na operaciju ligamenata desnog koljena, a oporavak će trajati ‘nekoliko mjeseci’.

Pep Guardiola je u 12. minuti Community Shielda protiv Liverpoola imao gorko-slatki trenutak. Igru je zbog ozljede morao napustiti Sane, a već tada je izgledalo kako bi ozljeda mogla biti teže naravi, a Raheem Sterling zabio je gol za vodstvo Guardiolinih trupa. Na kraju je City slavio nakon penala, ali i ostao bez važne karike u Guardiolinoj rotaciji.

Izgledalo je kako će Pep imati ‘idealne’ uvjete za početak prvenstva i napada na ‘svim frontovima’, ali ostao je bez jedne od važnih karika u napadu.

Saneu je ‘otišao’ prednji križni ligament u desnom koljenu, ali vjerojatno je otišao i vlak za Njemačku jer Kovač teško može čekati Saneov oporavak.

Prijelazni rok u Engleskoj ubrzo je gotov, tako da će Sane ostati ‘građanin’ bar do zime, a do onda…

Kopirati
Drag cursor here to close