''Nedopustive laži''

L'Equipeova objava Messijeva ugovora razbjesnila PSG

Prema ovom francuskom listu plaćom i bonusima za vjernost za 2022. i 2023. godinu trebao bi zaraditi oko 110 milijuna eura neto.
Sport / Nogomet | 19. 09. 2021. u 13:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuski list L'Equipe objavio je jučer veliki tekst u kojem je do detalja otkrio koliko će Messi zarađivati u PSG-u. Prema njihovim tvrdnjama, Argentinac ima ugovor do ljeta 2023. godine uz opciju produljenja za još jednu godinu. S plaćom i bonusima za vjernost za 2022. i 2023. godinu trebao bi zaraditi oko 110 milijuna eura neto, što će PSG koštati dvostruko više kad se uračuna porez.

Osim toga, u taj iznos nisu uračunati bonusi za eventualno osvajanje prvenstva i/li Lige prvaka, a Messi je milijun eura dobio i u novoj kriptovaluti, prenosi Index.

Na tekst je danas reagirao PSG-ov sportski direktor Leonardo koji je rekao da L'Equipe laže te da brojke koje su objavljene nemaju veze s istinom.

"Messi ima ugovor na dvije, a ne na tri godine. Sve skupa je vrlo daleko od istine i to je nedopustivo. To je manjak poštovanja prema nama kao klubu i mislim da to svi moraju znati. Postoje stvari u ugovoru koje su povjerljive, a informacije koje su objavljene su lažne", rekao je Leonardo.

PSG danas u 6. kolu prvenstva dočekuje Lyon.

Kopirati
Drag cursor here to close