Nema tih para...

L'Equipe: Tri igrača Reala plus 100 milijuna eura premalo za Neymara!

PSG je tu ponudu kraljevskog kluba odbio, tvrde Francuzi, iako ova trojica iskusnih nogometaša zajedno imaju tržišnu vrijednost od 120 milijuna eura.
Sport / Nogomet | 22. 08. 2019. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Neymar ove sezone još nije nastupio za PSG

Francuski sportski list L'Equipe tvrdi da je Real vratara Navasa, napadače Jamesa Rodrigueza i Garetha Balea, plus 100 milijuna eura, ponudio Parižanima za Neymara.

No, PSG je tu ponudu kraljevskog kluba odbio, tvrde Francuzi, iako ova trojica iskusnih nogometaša zajedno imaju tržišnu vrijednost od 120 milijuna eura.

Prethodno su šefovi PSG-a odbijala i različite ponude Barcelone. Prema jednoj je Barca za Neymara također nudila 100 milijuna i trojicu igrača, a pošto je to odbijeno, poslali su ponudu za Neymarovu posudbu, s tim da bi ga onda otkupili za 180 milijuna. Međutim, ni ta opcija nije se uklopila u vizije čelnih ljudi kluba iz Pariza.

Prema medijskim izvješćima, slično je pokušavao i Juventus, nudeći 100 milijuna u novcu, Paula Dybalu, čija je vrijednost 85 milijuna, kao i još neke igrače, ali to PSG-u nije odgovaralo.

Francuski klub procjenjuje vrijednost Neymara na 250 milijuna eura i stoga želi izvući novac kojeg bi onda reinvestirao u dovođenje igrača po svome izboru.

Kopirati
Drag cursor here to close