Saga oko Neymara

L'Equipe: Barcelona daje Rakitića i Coutinha za Neymara

L'Equipe tvrdi da je Barcelona ponudila PSG-u dva igrača Barcelone plus 40 milijuna eura, te da je jedan od tih igrača hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.
Sport / Nogomet | 17. 07. 2019. u 08:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Tribuna.com / Barcelona daje dvojicu igrača za Neymara?

Profesionalni nogometaši sve češće su tretirani kao najobičnija roba na tržištu. U vrijeme prijelznog roka nemali broj puta može se pročitati na koji način klubovi trguju. U novinskim naslovima nogometaši budu tretirani u stilu ''za dobroga konja nudim dvije krave i jednog magarca"

Tako francuski L'Equipe tvrdi da je Barcelona ponudila PSG-u dva igrača Barcelone plus 40 milijuna eura, te da je jedan od tih igrača hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

Podsjetimo, madridski AS jučer je objavio da je Barcelona u zamjenu za Neymara ponudila Coutinha i Dembelea te 40 milijuna eura. Znajući da je za obojicu platila ukupno 270 milijuna eura, jasno je da Barcelona želi pod svaku cijenu vratiti Brazilca, ali PSG-ov predsjednik tu ponudu je glatko odbio jer je rekao da želi samo novac.

Možda se predomisli kada vidi da je s druge strane ponuđen Rakitić koji je želja Parižana već neko vrijeme, ali nije poznato je li im drugi igrač koji je ponuđen - Coutinho, toliko privlačan.

Rakitić je već pet godina na Camp Nou i izrastao je ju jednog od ponajboljih veznjaka svijeta u Barceloni. Međutim, 31 godina mu je na leđima, Barca je dovela devet godina mlađeg De Jonga i Rakitić više nije toliko potreban ekipi.

Kopirati
Drag cursor here to close