Stvar je legla

L'Equipe: Barca je aktivirala klauzulu, Griezmann na putu!

L'Equipe izvještava da je Barcelona danas uplatila 120 milijuna eura na račun Atletico Madrida koliko iznosi otkupna klauzula za Griezmanna.
Sport / Nogomet | 11. 07. 2019. u 22:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna saga oko Antoinea Griezmanna je okončana, javlja francuski L'Equipe. Dakle, ono o čemu se nagađa mjesecima uskoro će dobiti službenu potvrdu: Griezmann će biti novi član Barcelone.

L'Equipe izvještava da je Barcelona danas uplatila 120 milijuna eura na račun Atletico Madrida koliko iznosi otkupna klauzula za Griezmanna.

Francuski ofanzivac je prije nekoliko mjeseci rekao da će na kraju sezone napustiti Atletico tako što će biti aktivirana njegova klauzula.

Grizemann je odbio početi pripreme s 'Colchonerosima' prethodnog vikenda, a nekoliko dana nakon toga Barca je odlučila i definitivno aktivirati klauzulu i u svoje redove dovesti sjajno pojačanje.

Inače, navijači Barcelone ne vole Griezmanna. To je postalo jasno nakon velikih zvižduka koje je dobio na utakmici Barce i Atletica na Nou Campu protekle sezone, a razlog je činjenica da je odbio doći u Barcu u ljeto 2018. godine.

Tada je Griezmann pokazao veliku ljubav i potpisao je novi ugovor sa Atleticom, te je odbio ponudu Barcelone, koja je imala ozbiljne namjere da ga dovede.

Francuski napadač je tako postao nepoželjan među navijačima Barce, a na službenom predstavljanju na Nou Campu navijača Barcelone neće biti.

Barca iz sigurnosnih razloga prema Griezmannu neće organizirati doček na samom terenu, već će Francuz biti predstavljen u prostorijama kluba.

Griezmann je prethodnih pet godina s velikim uspjehom nosio dres Atletico Madrida.

Kopirati
Drag cursor here to close