Korona je zeznula sve

Leonardo: Ovog ljeta neće biti megatransfera nogometaša

"Svi klubovi su pretrpjeli velike gubitke i ovog ljeta nećemo vidjeti megatransfere koji premašuju iznose od 100 milijuna eura. Nitko si ne može priuštiti takve troškove u ovom trenutku'', ističe se.
Sport / Nogomet | 15. 06. 2020. u 16:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportski direktor PSG-a Leonardo izjavio da ovog ljeta ne treba očekivati megatransfere nogometaša, jer je pandemije koronavirusa uzrokovala velike gubitke.

"Svi klubovi su pretrpjeli velike gubitke i ovog ljeta nećemo vidjeti megatransfere koji premašuju iznose od 100 milijuna eura. Nitko si ne može priuštiti takve troškove u ovom trenutku, pa niti PSG.

Mi smo zbog koronavirusa pretrpjeli štetu od 200 milijuna eura i u ljetnom prijelaznom roku morat ćemo biti kreativni, odnosno orijentirat ćemo se na igrače koji nisu tako skupi", kazao je Leonardo za francuske medije.

To znači da PSG odustaje od dovođenja stopera Napolija Kalidoua Koulibalyja, za kojeg talijanski klub traži više od 100 milijuna eura odštete.

Upravo se Paris Saint-Germain proteklih godina isticao velikim igračkim transferima, za Neymara su platiti 222 milijuna eura, a za Kyliana Mbappéa 180 milijuna.

Kopirati
Drag cursor here to close