Englesko prvenstvo

Leicester City zaustavio Liverpool, težak poraz Chelsea

Na ljestvici vodi Liverpool sa 61 bodom, Manchester City na drugom mjestu ima peti bodova manje, a treći je Tottenham sa 54 boda.
Sport / Nogomet | 30. 01. 2019. u 23:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Liverpoola nisu uspjeli iskoristiti poraz Manchester Cityja nakon što su u susretu 24. kola engleskog prvenstva na Anfieldu odigrali 1-1 protiv Leicester Cityja.

Nakon što je Manchester City u utorak izgubio na gostovanju kod Newcastle Uniteda (1-2), "Redsi" su pobjedom mogli pobjeći "Građanima" na sedam bodova prednost. Liverpool je poveo već u trećoj minuti golom Sadia Manea i činilo se kako će lako do bodova. Međutim, u posljednjim trenucima prvog dijela izjednačio je Harry Maguire.

U nastavku susreta domaćin je pritiskao, ali nije uspio slomiti obranu "lisica". Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije nastupio za Liverpool.

Za iznenađenje kola pobrinuo se Bournemouth koji je deklasirao Chelsea sa 4-0. Domaćin je poveo u 47. minuti golom Joshue Kinga na asistenciju Davida Brooksa, a odličnu predstavu Brooks je okrunio golom u 63. minuti za 2-0. King je u 74. minuti povisio na 3-0, a u posljednjim trenucima susreta Charlie Daniels je zabio za 4-0. Mateo Kovačić je igrao do 77. minute.

Tottenham je gubio od Watforda, ali je u posljednjih 10 minuta zabio dva gola za preokret i pobjedu 2-1. Gosti su poveli u 38. minuti golom Craiga Cathcarta, izjednačio je Son Heung-Min u 80. minuti, a pobjedu londonskom sastavu donio je Fernando Llorente u 87. minuti.

Na ljestvici vodi Liverpool sa 61 bodom, Manchester City na drugom mjestu ima peti bodova manje, a treći je Tottenham sa 54 boda.

Kopirati
Drag cursor here to close