Peđa Mijatović

Legenda Reala oštro kritizirala Zidanea zbog Luke Modrića

"Ne razumijem odluku Zidanea da ostavi Luku Modrića na klupi na početku utakmice. Usprkos njegovim godinama on je i dalje vrhunski igrač. Sumnjam da je Toni Kroos toliko bolji od Modrića".
Sport / Nogomet | 05. 11. 2020. u 13:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Real Madrid | Twitter / Modrić, Mijatović i Kovačić na stadionu Real Madrida

Bivši igrač Real Madrida i umirovljeni reprezentativac bivše Jugoslavije odnosno Srbije i Crne Gore Predrag Mijatović oštrim je riječima komentirao novo ostavljanje Luke Modrića na klupi Real Madrida u važnoj utakmici.

Trener Reala Zinedine Zidane odlučio je u posljednje tri važne utakmice ostaviti Modrića na klupi na početku utakmice. Radio je to protiv Barcelone i Borussije Moenchengladbach, te u utorak protiv Intera.

"Pad igre Reala u drugom poluvremenu je nedopustiv u takvim utakmicama. Ne razumijem odluku Zidanea da ostavi Luku Modrića na klupi na početku utakmice. Usprkos njegovim godinama on je i dalje vrhunski igrač. Sumnjam da je Toni Kroos toliko bolji od Modrića. U najvažnijim utakmicama ne igra i to je sigurno jako frustrirajuće za Luku", kazao je Mijatović. 

Foto: AFP / Luka Modrić i Zinedine Zidane

Modrić je, podsjetimo, zabio pogodak Barceloni kojim je riješeno pitanje pobjednika, a njegovim ulaskom protiv Borussije Real se pokrenuo i 0:2 pretvorio u 2:2.

U utorak je imao jedno sjajno dodavanje za Benzemu, koji je zapucao jednu od brojnih prilika u kojima se našao. Također, po njegovom ulasku u igru Real je zabio pobjednički gol za 3:2.

Nakon tri odigrana kola u Ligi prvaka Real Madrid zauzima treće mjesto na ljestvici s četiri osvojena boda, dok je vodeća Borussia Moenchengladbach s pet bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close