Serie A

Lazio za prvih dvadeset minuta osigurao novu pobjedu i vodstvo na tablici

Lazio nastavlja svoj pohod prema mogućem naslovu prvaka nakon 20 godina. U subotu je na Olimpicu svladana Bologna s 2:0. Rimljani su privremeno prvi na ljestvici Serie A.
Sport / Nogomet | 29. 02. 2020. u 22:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Lazio je ove godine došao iz trećeg plana i zaprijetio Juventusu i Interu

Lazio nastavlja svoj pohod prema mogućem naslovu prvaka nakon 20 godina.

U subotu je na Olimpicu svladana Bologna s 2:0, a s utakmicom više od Juventusa zasjeo je na prvo mjesto ljestvice, s bodom ispred. Bologna je s 34 boda na desetom mjestu.

Prilično rano su Nebeskoplavi osigurali nova tri boda. Već u 18. minuti Correa je potegnuo preko sredine terena, lijepo uposlio prvog topnika lige Ciru Immobilea na lijevoj strani nadomak kaznenog prostora, a on potom na samom rubu šesnaesterca uočava Luisa Alberta.

Lazijevom Španjolcu nije trebalo dugo da se namjesti prije nego je prizemnim udarcem sa 17 metara matirao Lukasza Skorupskog i doveo svoj sastav u vodstvo od 1:0.

Samo tri minute poslije je već 2:0.

Luis Alberto dobio je loptu prilično neometan na svojoj poovici, osvojio nešto prostora te dao desno za Joaquina Correu koji iz prilično komotne situacije poluvisokim udarcem još jednom svladava Poljaka za ugodnih 2:0.

U 68. je minuti Takehiro Tomiyasu pogodio mrežu, ali je uz pomoć VAR-a je utvrđeno da je bio u zaleđu, te je rezultat od 2:0 na semaforu ostao do zadnjeg sučeva zvižduka.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close