Serie A

Lazio kao gost bolji od Samdorije; Verona od 0:3 do pobjede 4:3

Nevjerojatan preokret kreirala je Verona u susretu 16. kola talijanske Serie A. Verona je pobijedila kod Venezije 4-3 nakon što je gubila 0-3!
Sport / Nogomet | 05. 12. 2021. u 20:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lazio je u 16. kolu Serije A s 3:1 slavio na gostovanju kod Sampdorije.

Do poluvremena je već sve bilo riješeno, a svoj show imao je Ciro Immobile koji je postigao nova dva gola.

Prvo je udvostručio vodstvo Lazija u 17. minuti, a onda je postigao gol za 0:3 dvadeset minuta kasnije.

Reprezentativac Srbije Milinković-Savić, koji je postigao prvi pogodak za Lazio, je u 67. minuti napravio prekršaj za žuti karton, a onda mu je sudac dodijelio i drugi zbog prigovora.

Prednost igrača više domaćin je uspio iskoristiti samo da ublaži poraz, a u 89. minuti pogodio je Gabbiadini.

Nevjerojatan preokret kreirala je Verona u susretu 16. kola talijanske Serie A. Verona je pobijedila kod Venezije 4-3 nakon što je gubila 0-3!

Nakon manje od pola sata igre novi prvoligaš Venezia je imala velikih 3-0 (Ceccaroni, Črnigoj i autogol Henryja). I prvih 45 minuta je završilo na takav način, a od 52. minute je krenuo veliki preokret.

Prvo je domaći igrač Henry zabio autogol za 1-3, a potom je Ceccaroni zaradio crveni karton (62.) te je domaćin morao nastaviti s igračem manje. Potom je Caprari u 65. realizirao jedanaesterac za 2-3, a veliki junak Verone opet je bio Argentinac Giovanni Simeone koji je zabio dva gola (drugi u 85.) za pobjedu Verone 4-3.

Fiorentina je u gostima pobijedila Bolognu 3-2 čime je upisala treću pobjedu u zadnja četiri ligaška nastupa. Jedan od tri gostujuća pogotka postigao je sjajni Dušan Vlahović čime je došao do trinaestog ligaškog gola ove sezone te je prvi strijelac Serie A.

Zanimljivo je navesti da je time došao do 30. prvenstvenog gola u kalendarskoj 2021. godini.

Spezia je na domaćem terenu vodila 2-0 protiv Sassuola, ali je u drugom poluvremenu dva puta za goste pogađao Raspadori i postavio time konačnih 2-2.

U večernjem terminu Juventus igra protiv Genove.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close