FK Sloboda

Lazarević i Pršeš optimisti pred utakmicu sa Širokim Brijegom

Nogometaši Slobode dočeŠef stručnog stožera Milan Lazarević rekao je da je ovo šesta nedjelja kako ekipa radi, da je još u pripremnoj fazi, te da je nakon pobjede u 1. kolu pkuju ekipu Širokog Brijega na krilima dobre igre i pobjede protiv Radnika.
Sport / Nogomet | 26. 07. 2019. u 12:52 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Milan Lazarević i Omar Pršeš

Nogometaši Slobode dočekuju ekipu Širokog Brijega na krilima dobre igre i pobjede protiv Radnika.

Šef stručnog stožera Milan Lazarević rekao je da je ovo šesta nedjelja kako ekipa radi, da je još u pripremnoj fazi, te da je nakon pobjede u 1. kolu prvenstva atmosfera mnogo povoljnija.

''Malo je lakše nakon prve utakmice, ali to je tek jedna prepona koju smo preskočili. Široki je tim koji je igrao međunarodne utakmice, u vrhu je našeg nogometa. U Europskoj ligi i protiv Čelika su poraženi, ali su imali mnogo šansi što znači da su zakazali u realizaciji. Nadam se da će tako biti i na ovoj utakmici, dok mi moramo biti strpljivi'', rekao je Lazarević na današnjoj konferenciji za novinare.

Naglasio je da je protiv Radnika "stvorena dobra kemija između ekipe i publike", te da očekuje sličan ambijent i atmosferu i sutra.

''Svi smo disali jednim plućima i nadam se da će tako biti i protiv Širokog i da ćemo osvojiti tri boda'', kazao je trener Slobode.

Optimizam je podigla informacija da je Dušan Ristić (21) dobio dozvolu za nastup. Na pripremnim utakmicama bio je među najboljima. Bit će u rosteru i, vjerojatno, imati debitantski nastup za tuzlanske ''crveno-crne''.

Drugi stranac, Francuz Yoann Martelat (22), nije dobio sve papire. Tajnik Ekrem Ibrić rekao je za Fenu da je Martelat dobio radnu dozvolu, ali nije i boravišnu, te da se nada da će sve biti riješeno do utakmice sa Sarajevom.

Najbolji pojedinac susreta Sloboda - Radnik, Omar Pršeš, u šali je rekao da se "prvi mačići u vodu bacaju", jer bodove protiv Bijeljinaca treba potvrditi protiv Širokog Brijega, ekipe koja je posljednjih sezona "u crno zavijala" ekipu s Tušnja.

''To je samo još jedna u nizu utakmica za ekipu čiji igrači žele dati maksimum. Liga je puno jača i svaka će utakmica biti derbi. Znamo kako Široki Brijeg igra i ne mogu nas iznenaditi. Nadam se da ćemo nastaviti putem kojim smo krenuli i da ćemo slaviti pobjedu'', istaknuo je Pršeš na konferenciji za novinare.

Utakmica Sloboda - Široki Brijeg igra se na Tušnju u subotu od 20.30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close