Reakcije

Lavovi za povijest

Hrvatski napadač Mario Mandžukić, koji je zabio pobjednički gol u 109. minuti, istaknuo je da "vatreni" igraju kao lavovi, te da će tako biti i u finalu.
Sport / Nogomet | 11. 07. 2018. u 23:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ovo je za povijest, kako su se igrači držali i kakav su karakter pokazali. Još jednom hvala svim navijačima. Naravno da nismo rekli zadnju riječ, guramo dalje i ako Bog dade bit ćemo svjetski prvaci", izjavio je hrvatski izbornik Zlatko Dalić pohvalio je svoje igrače, dodavši da ćemo ako Bog dade biti svjetski prvaci.

Za HRT je izjavio kako su zasluženo u finalu.

''Moram čestitati dečkima, rekao sam im "vi niste normalni!". Ovi dečki, ovo što su odigrali, pa je fantazija, to je za povijest. Hvala našim navijačima! Nismo rekli zadnju riječ, mi polako idemo, još uvijek nismo stali, jedna utakmica je pred nama. Ako Bog da, bit ćemo svjetski prvaci'', rekao je.

 

Hrvatski napadač Mario Mandžukić, koji je zabio pobjednički gol u 109. minuti, istaknuo je da "vatreni" igraju kao lavovi, te da će tako biti i u finalu.

"Volim velike utakmice, pa se onda dogodi i da se u njima istaknem. No, najvažnija je ekipa", rekao je Mandžukić za HTV i dodao:

"Nismo svjesni što smo napravili, ovo je čudo. Ma nije čudo, ovo mogu samo velike momčadi. Nakon vodstva Engleza uspjeli smo se vratiti i pobijediti. Najveći pritisak je bio u osmini finala, a sada uživamo u igri, igramo kao lavovi, a tako će biti i u finalu".

Okršaj 'Vatrenih' i 'Gordog Albiona' na moskovskom stadionu Lužnjiki odigan je u sjajnoj atmosferi pred 78.011 gledatelja.

Bio je to pravi spektakl na terenu, ali i na tribinama. Navijača je bilo podjednako, po desetak tisuća na svakoj strani.

Kopirati
Drag cursor here to close