Slavna Paragvajka

Larissa se vratila na nogometne stadione: Mobitel je na sigurnome mjestu

"Hvala vam što ste vikali moje ime i dali mi toliko ljubavi, hvala medijima diljem svijeta i mojoj zemlji. Danas smo bili najčitanija vijest na Googleu, ne znam kako da objasnim ovoliku radost!"
Sport / Nogomet | 25. 06. 2019. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Sve vas ljubi vaša Larrisa...

Reprezentacija Paragvaja bila je na pragu eliminacije s Copa Americe nakon poraza od Kolumbije u utakmici 3. kola skupine B. Ipak, zahvaljujući remiju u susretu između Japana i Ekvadora (1:1), Paragvajci su prošli u četvrtfinale kao trećeplasirana momčad skupine.

Veselje na tribinama na djelu gdje su bili Paragvajci trajalo je veći dio utakmice, bez obzira što je sredinom prvog dijela pao pogodak koji je ujedno odlučio pobjednika.

Na tribinama je bila i najpoznatija paragvajska navijačima Larissa Riquelme, koja se, sudeći prema fotografijama, jako dobro zabavljala.

Larissa je prethodno za svoju zemlju navijala i protiv Argentine.

"Hvala vam što ste vikali moje ime i dali mi toliko ljubavi, hvala medijima diljem svijeta i mojoj zemlji. Danas smo bili najčitanija vijest na Googleu, ne znam kako da objasnim ovoliku radost!" napisala je Larissa na svom Instagramu nakon što je utakmica završila izjednačenim rezultatom 1:1 shvativši da je svijet nije zaboravio.

Foto: Getty Images  / Copa América 2011, Larrisa u argentinskom gradu Mendoza

Baš kao 2010. godine, kad je slavila pobjedu Paragvaja nad Slovačkom, Larissa je na tribinama odjenula crveno, a na svoju slavnu fotografiju podsjetila je i stavivši mobitel u grudi. Time je više nego uspješno oživila kratku i slučajnu epizodu koja joj je donijela instant-slavu, ali i brojne unosne poslove.

Larissa se nakon navijanja s mobitelom u grudima, naime, slikala za Playboy, pojavila se u brojnim reklamama te paragvajskom "Plesu sa zvijezdama".

Tada je popularna starleta, koja sebe danas naziva influensericom, kazala kako će proći kroz grad bez odjeće, ukoliko Paragvaj osvoji naslov prvaka svijeta. Na žalost mnogobrojne muške publike, u Južnoj Africi je titulu pokupila Španjolska.

Devet godina kasnije, Larrisa nosi mobitel na istome mjestu, samo više nije u pitanju model Nokia, nego noviji pametni telefon. Eto, čak su se i telefoni opametili...

Kopirati
Drag cursor here to close