Katalonski ponos

Laporta pozvao navijače Barcelone na strpljenje i vjeru

''Razočaran sam i uznemiren poput svih vas, no moram vam reći da smo očekivali ovakve situacije i zato vas molim za strpljenje''
Sport / Nogomet | 15. 09. 2021. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: XINHUA / Predsjednik Barcelone Joan Laporta

Katalonski ponos Barcelona izgledao je otužno u jučerašnjem derbiju prvog kola Lige prvaka s Bayernom na Nou Campu.

Simbol napadačkog nogometa gotovo da je igrao "bunker" protiv Bavaraca, no "utješno" je za navijače Barcelone da su prethodnih godina znali proći još puno lošije, prošle sezone Bayern ih je tako u četvrtfinalu Lige prvaka "pregazio" s 8:2, prenosi HRT.

Predsjednik kluba Joan Laporta zamolio je danas navijače za strpljenje, tvrdeći da je predvidio težak početak sezone.

''Razočaran sam i uznemiren poput svih vas, no moram vam reći da smo očekivali ovakve situacije i zato vas molim za strpljenje te da nastavite podržavati klub'', rekao je Laporta u videu objavljenom na njegovom službenom Twitter profilu.

Prošle sezone Barcelona je bila tek treća u španjolskom prvenstvu, a ovog ljeta klub je napustio Lionel Messi, koji je otišao u PSG, iako je Laporta stalno ponavljao da će Messi ostati.

Laporta dugo upozorava na tešku financijsku situaciju u klubu, prošlog mjeseca otkrio je da je dug čak milijardu i 350 milijuna eura, no ostao je optimističan.

''Tražim da nam vjerujete, nama, ljudima koji vodimo ovaj klub. Trebamo vaše povjerenje i vrijeme da se izvučemo iz ove teške situacije'', zaključio je prvi čovjek Barcelone.

Kopirati
Drag cursor here to close