Ambiciozna priča

Landeka: Posušje zaslužuje biti u višem rangu

Na Mokrom Docu slaže se više nego ozbiljna momčad koja bi u povratničkoj sezoni u Prvoj ligi Federacije BiH tu po svemu sudeći trebala ostati.
Sport / Nogomet | 06. 07. 2020. u 12:47 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stigla su brojna pojačanja (Slavko Brekalo, Boris Baćak, Ivan Buhač, Josip Barišić, Josip Serdarušić…), trebao bi doći i Marin Vranjić, a zadržana je okosnica ekipe koja je izborila Federalnu ligu.

 Takvu momčad u novu sezonu povest će Davor Landeka, kapetan ekipe koji ulazi u 36. godinu i 18. seniorsku sezonu.

 ''Dojmovi nakon prva tjedna priprema su više nego pozitivni, igrači su željni treniranja i igranja nakon pauze koja je iza nas'', kazao je Landeka za klupsku stranicu.

 Momčad ima i novog trenera, Denisa Ćorića koji iza sebe ima premijerligaško iskustvo.

 ''S trenerom Ćorićem nisam imao priliku surađivati kao trener-igrač, ali smo skupa igrali jednu sezonu u HŠK Zrinjski. Iako mlad kao trener, Ćorić ima određeno iskustvo iza sebe koje će sigurno prenijeti na našu ekipu i pomoći u ostvarenju naših ciljeva. Čast nam je da ga imamo za trenera i veselimo se radu s njim'', dodao je Landeka.

 Na papiru bi Posušje trebalo igrati važnu ulogu u prvoligaškom društvu, no na federalnim travnjacima igračka kvaliteta čak i nije presudna.

 ''Teško je nešto prognozirati u prvoj sezoni sto se rezultata tiče, ovo je nešto novo za sve nas. Ova liga je puno zahtjevnija od dosadašnje lige u kojoj smo igrali. Posušje kao klub sigurno zaslužuje biti tu, nikakvi imperativi nisu pred nas igrače postavljeni, ali uz određena pojačanja sam uvjeren da HŠK Posušje neće biti slučajni prolaznik u ligi. Nadam se da ćemo svojim igrama i dobrim rezultatima razveseliti naše najvjernije Poskoke i sve ljude koji vole i žive za HŠK Posušje'', zaključio je Davor Landeka.

Kopirati
Drag cursor here to close