Veliki servis

Lampardova lista za odstrijel sadrži osam ne baš bezimenih glava

Iako je pad u igri bio očekivan, poglavito kada je ovako mlada momčad u pitanju, s određenim igračima trener Bluesa nije zadovoljan. Prema pisanju The Suna, uprava londonskog giganta stavit će na listu za odstrijel čak osmoricu igrača.
Sport / Nogomet | 02. 03. 2020. u 11:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sportdaily / Osam prekobrojnih u timu Franka Lamparda

Slobodni pad Chelseaja, kako igrom, tako i rezultatski, događa se već mjesec i pol dana. Osim pobjede nad gradskim rivalom Tottenhamom u Premiershipu, svladali su tek drugoligaša Hull u FA Cupu. U međuvremenu su upisali po tri poraza i tri remija, a posebno im je teško pao udarac od Bayerna u Ligi prvaka (3:0).

Ovog vikenda Marcos Alonso ih je spasio od poraza protiv davljenika Bournemoutha, a čini se kako je treneru Franku Lampardu došla voda do grla te je odlučio poduzeti određene korake kako bi spriječio daljnje potonuće forme.

Premda je pad u igri bio očekivan, poglavito kada je ovako mlada momčad u pitanju, s određenim igračima trener Bluesa nije zadovoljan. Prema pisanju The Suna, uprava londonskog giganta stavit će na listu za odstrijel čak osmoricu igrača.

Iako je praktički sigurno da neće svi oni napustiti Stamford Bridge, velika većina je ionako na izlaznim vratima.

Što se tiče otpisanih, to je u prvom redu vratar Kepa, kojega su 'Plavci' već ponudili Atleticu uz 30 milijuna eura za Jana Oblaka, a na izlaznim vratima su i Kurt Zouma, Emerson te Marcos Alonso, kojemu očito ni dva zgoditka protiv Bournemoutha nisu previše pomogla.

Preostali su Pedro i Willian - kojima istječe ugovor i koji su praktički sigurni u rubrici odlazaka, iako je sam Brazilac izjavio da bi rado ostao, ali mu klub ne nudi produženje - te Jorginho i Ross Barkley.

Naturalizirani Talijan Jorginho i engleski reprezentativac Barkley su dobri veznjaci, samo je pitanje uklapaju li se u Lampardov stil igre. Doduše, Jorginho je pokazao da se može odlično prilagoditi novom sistemu u kojemu se nadopunjuje s hrvatskim reprezentativcem Mateom Kovačićem.

Iako Chelsea doista treba ići u velik shopping ovog ljeta, gotovo je sigurno da neće svi nabrojani napustiti Stamford Bridge, ali većina je na izlaznim vratima.

Kopirati
Drag cursor here to close