Potvrdio osobno

Kylian Mbappe ostaje u PSG-u

“Ovdje sam u Parizu i želim biti dio ovog projekta. Bit ću u PSG-u sljedeće sezone i pokušat ću osvojiti što više pehara“, rekao je Mbappe za BeinSports France.
Sport / Nogomet | 22. 07. 2020. u 08:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuski nogometaš Kylian Mbappe potvrdio je svoju privrženost Paris Saint-Germainu te da će ostati i četvrtu sezoni u glavnom gradu Francuske, prenosi Anadolija.

Jednog od najboljih francuskih igrača 21-godišnjeg Mbappea u posljednje vrijeme mediji su često selili Real Madrid, jer je velika želja zemljaka Zinedinea Zidanea, koji s klupe predvodi slavni španjolski klub.

Trenutni ugovor Mbappea sa PSG-om traje do 2022. godine, pa je i to jedan od razloga što su špekulacije postale sve češće.

“Ovdje sam u Parizu i želim biti dio ovog projekta. Bit ću u PSG-u sljedeće sezone i pokušat ću osvojiti što više pehara“, rekao je Mbappe za BeinSports France i dodao:

“U četvrtoj sam godini ovog projekta. To je bitna godina budući da klub slavi 50. godišnjicu od osnivanja. Stoga je to važna godina u očima tima, navijača, tako da ću pokušati osvojiti sve moguće trofeje i dati najbolju verziju sebe.“

PSG, koji je nakon prekida Ligue 1 zbog pandemije koronavirusa proglašen prvakom Francuske, trenutno se priprema za nastavak natjecanja u Ligi prvaka. U četvrtfinalu završnog turnira u Lisabonu 12. kolovoza će se sastati sa Atalantom.

Mbappe je od dolaska u PSG odigrao 120 utakmica u postigao 90 golova. Na Park prinčeva je stigao u ljeto 2017. godine prvo na posudbu, a zatim i na trajnoj osnovi, u transferu vrijednom 170 milijuna eura. U dresu reprezentacije Francuske, s kojom je osvojio titulu svjetskog prvaka 2018. godine, nastupio je 34 puta uz 13 pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close