Humanitarna utakmica

Kvesić za Bljesak.info: Igračicama će biti nagrada zaigrati na Pecari

Sport / Nogomet | 30. 08. 2017. u 10:29 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ženski nogometni klub Široki Brijeg i Ženski nogometni klub Dinamo iz Zagreba u nedjelju, 3. rujna s početkom u 19.30 sati, na stadionu Pecara odigrat će humanitarnu utakmicu čiji će prihod od ulaznica biti uplaćen Domu ''Marija Naša Nada'' koji skrbi o djeci ometenoj u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju iz Širokog Brijega.

''U sklopu ovoga bili smo u Domu 'Marija Naša Nada' gdje smo se družili i upoznali s djecom i počeli malo drugačije razmišljati i svemu ovome jer smo shvatili koliko ova utakmica znači djeci. To će nam biti još jedan dodatni motiv. Dinamo će se također uključiti u akciju, imat ćemo zajedničko druženje, treninge, šetnju kroz grad i ostale aktivnosti. Obje ekipe će posjetiti svetište u Međugorju i Brdo ukazanja. Bit će ovo zadnja pripremna utakmica pred početak nove sezone, a našim igračicama će biti nagrada zaigrati pred publikom na Pecari'', izjavio je za Bljesak.info trener ŽNK Široki Brijeg Ivan Kvesić.


Ivan Kvesić (Foto: Bljesak.info)

Cijena ulaznice za ovaj humanitarni spektakl iznosi 2 KM te će za gledatelje biti otvorena samo tribina Sjever. Osim kupnje ulaznice, posjetitelji stadiona Pecara moći će dati i dodatni novčani prilog za Dom ''Marija Naša Nada'' u kutije predviđene za to koje će se nalaziti na stadionu. Utakmicu će uživo prenositi Naša TV.

''Pokušat ćemo, osim spektakla koji će se događati na tribinama gdje se očekuje više od 1.000 gledatelja, napraviti i spektakl na utakmici gdje će cure pokazati što su do sada naučile u protekle tri godine i što njima ovo znači te mislim da će se predstaviti publici u najboljem mogućem svjetlu'', zaključio je trener Kvesić za Bljesak.info dodavši da mu je velika čast i zadovoljstvo organizirati ovakvu humanitarnu utakmicu.

U subotu u 20.00 sati u klupskom restoranu ''Plavo-bijeli'' bit će organizirano druženje i večeras gdje će igračice i stručni stožer zajednički gledati kvalifikacijsku utakmicu za SP između Hrvatske i Kosova.

Kopirati
Drag cursor here to close