Nogomet

Kuluševski u prvim danima siječnja na liječnikom pregledu u Juventusu

Sky Sport Italia objavio je da će “stara dama“ platiti 35 milijuna eura za ofanzivnog veznjaka koji je u vlasništvu Atalante, te još 10 milijuna naknadno
Sport / Nogomet | 31. 12. 2019. u 20:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talijanski mediji javljaju da će Dejan Kuluševski, mlada zvijezda Parme u prvim danima siječnja obaviti liječnički pregled u Juventusu, uoči potpisa ugovora s aktuelnim prvakom Italije, prenosi Anadolu Agency (AA).

Prema posljednjim informacijama Juventus je u ponedjeljak uvečer postigao dogovor s Atalantom, čiji je Kuluševski igrač, i tako ove sezone najvećem rivalu Interu “pred nosom“ uzeo talentiranog švedskog nogometaša.

Sky Sport Italia objavio je da će “stara dama“ platiti 35 milijuna eura za ofanzivnog veznjaka koji je u vlasništvu Atalante, te još 10 milijuna naknadno. Dodaje se da bi Kuluševski u četvrtak trebao obaviti liječnički pregled, a nakon toga potpisati ugovor na pet i po godina vrijedan 2,5 milijuna eura po sezoni uz određene bonuse.

Ostaje još da se vidi da li će Juventus odlučiti da ostavi 19-godišnjeg Kuluševskog do kraja sezone na posudbi u Parmi, ili će da odmah dovesti u Torino.

Kuluševski, koji je porijeklom Makedonac, profesionalnu karijeru je počeo u Atalanti u koju je stigao iz omladinskog pogona švedske Brommapojkarne. Za reprezentaciju Švedske odigrao je jednu utakmicu 18. studenog ove godine.

 

Kopirati
Drag cursor here to close