Zrinjski

Kukoč: Sve osim pobjede protiv Krupe bila bi tragedija

Sport / Nogomet | 01. 03. 2017. u 11:14 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je u Zenici igrao bez svog najzvučnijeg pojačanja ove zime, no u subotu protiv Krupe to neće biti slučaj - Tonći Kukoč se vraća u kadar. 

“Živio sam za tu utakmicu, ali eto, istegnuo sam zadnju ložu i više iz predostrožnosti preskočio prvo kolo proljeća”, rekao je Splićanin u izjavi za Dnevni list. 

“Priključio sam se treninzima, dobro se osjećam. Malo mi je sve to bilo čudno, jer nikada nisam imao tu ozljedu, ali vjerojatno su krivi treninzi na umjetnoj travi. Tijelo ti se jednostavno drukčije postavi na tvrđu podlogu. Sada jedva čekam Krupu, protiv koje, bez ikakvog omalovažavanja njihove kvalitete, ne smije biti kiksa”, dodao je lijevi bek. 

Subotnje gostovanje Krupe u Mostaru očekuje vrlo motiviran. 

“Da ne okolišam, sve osim pobjede bi bila tragedija. Respektiram Krupu, ali moramo izaći k'o lavovi i to dobiti. Konkurenti su se približili, ali moramo nastaviti gledati sebe.”

“Rekao sam to momcima i u svlačionici, mi prije svega moramo ostati dobra klapa, a sigurno imamo najbolji kadar u BiH. Bit će tu još svašta, jer do kraja je trinaest kola, a u doigravanju nas čekaju po dvije utakmice sa Sarajevom i Željom”, zaključio je. 

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close