Dinamo pred Genk

Krznar: Nema srljanja

"U Dinamu sam s prekidima 20-ak godina, navikao sam na takve špekulacije, to je sudbina svakog trenera, i u trenutku kad sam prihvatio biti trener Dinama, prihvatio sam i sav taj folklor", mišljenja je Krznar.
Sport / Nogomet | 25. 11. 2021. u 08:51 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamo u Europskoj ligi ima dvije pobjede i dva poraza, još uvijek nije osigurao ostanak na proljeće. U posljednje vrijeme se kroz medije u Hrvatskoj provlači priča o tome kako bi susret protiv Genka mogao biti posljednji na klupi za Krznara, navodno je Matjaž Kek već spreman za Maksimir. Dinamo je baš nakon sigurnog i uvjerljivog trijumfa u Belgiji, ušao u seriju slabijih partija. Od mogućih 15 bodova u HNL uzeli su samo šest, došao je i poraz od Rapida u Beču.

"U Dinamu sam s prekidima 20-ak godina, navikao sam na takve špekulacije, to je sudbina svakog trenera, i u trenutku kad sam prihvatio biti trener Dinama, prihvatio sam i sav taj folklor. Ničim me to ne dodiruje jer znam što me drži na klupi, potpora onih koji su najbitniji, a to je momčad. Uživam u svakom danu, radim najbolje što mogu, a rezultat sudi svakome. Da ste bili nazočni na nekoliko posljednjih treninga, uživali biste kao da gledate neki prekrasan film. Tako ja uživam u ovom Dinamovom filmu", rekao je Damir Krznar. Krznar se dotakao večerašnjeg susreta

"Prva je stvar protekcija gola, ne smijemo ući u zamku srljanja i traženja gola po svaku cijenu. Ozbiljna struktura i čvrsta zona treba nam da smo uvijek u zoni "tri plus jedan", tri iza i jedan ispred, a ostaje nam šest sjajnih napadački raspoloženih igrača koji mogu naći put kroz suparničku zonu. No, nećemo zanemariti meč-loptu za prolaz koju imamo, igrat ćemo na pobjedu", završio je Krznar.

Kopirati
Drag cursor here to close